Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti járnátok a hallássérült lánnyal? (siket, nagyothalló)
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 16:00
11/49 anonim válasza:
Én lány vagyok, de a párom gyakorlatilag siket a jobb fülére. Egyáltalán nem zavaró, meg kellett szoknom, hogy mindig a bal oldalán megyek és ülök, hogy hallja amit mondok, ennyi :) Ha minden másban megfelelsz egy pasinak, szerintem ez igen ritkán lehet kizáró ok :)
15/49 anonim válasza:
Igen. Sokat járok diszkóba, így a közös randikon nem lenne probléma a hátrányából. :)
16/49 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de nem járnék egy lánnyal csak azért, mert hallássérült. Ha külsőre is és belsőre is szépnek találom, nincs semmi akadálya. De ez elég ritka páros. :)
20/F
17/49 anonim válasza:
IGEEEEEEEEEEN! (mármint ha csak nayot halló és van hallókészüléke ne ÍGY kelljen ordibálni hozzá akkor igen:D)
18/49 anonim válasza:
Ha úgy alakulna igen, de ha két külsőleg belsőleg hasonló
lány közül kellene választani akkor a hallót választanám, még is csak egyszerűbb vele a kommunikáció.
19/49 anonim válasza:
02-22 16:27
Nincs benned sajnálat? örülnél, ha egy ilyen nő foglalkozna veled, te lelki-szegény szánalmas alak!
20/49 A kérdező kommentje:
xd én lány vok :D
2012. márc. 4. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!