Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges hogy valaki nem mer szakítani és úgy keveri a dolgokat hogy a végén a másik rakja ki? Ha igen ez mire jó ha valaki így akar szakítani?
A gyáva,jellemtelen,gerinctelen emberek szokása ez a fajta játszmázás,de sajnos sok pasi él vele,mert iszonyodik a szemtől-szemben beszélgetésektől e téren.
Árulkodó jelek közé sorolható pl.,amikor rendszeresen nem,vagy csak későn veszi fel a telefont,kinyomkodja,sms-ekre nem reagál,találkozókat lemondja,arrogáns és bunkó a partnerrel szemben.Minden apró hibát észrevesz és megjegyez,provokálja a vitákat ,,kedves" beszólásokkal,stb.
Igen! Ahhoz már"tökösnek,"és határozottnak, na meg őszintének kellene lenni,hogy elédálljon,és elmondja mi a szitu, mi nem működik.
Meg aztán ,egyszerűbb, mert így mindig talál indokot,okot, a szakításra, ha ő provokálja ki a viselkedésével.:(
Utolsó válaszoló.
Megtudtad,hogy megcsalt,és megbírtad állni,hogy ne kérdezzél rá, ne csinálj balhét,stb, irigyellek nagy önuralmad van...
Én nem bírtam megállni, hogy ne csináljak balhét:((
Nos, engem ismeretlen számról hívott a volt a barátom barátja, de mivel ő sem merte nekem megmondani, ezért elkérte a mellettem ülő barátnőm. Neki elmondta, és a barátnőm megüzente, hogy a srác azt üzeni, hogy a barátom azt üzeni, hogy szakít velem.
Cserébe eladtam az egyáltalán nem olcsó könyveit, amiket kölcsön adott, és mindenkinek elmeséltem, hogy mitörtént. Meg néhány más balf@szkodását az ágyban. Jelenleg az egész város rajta röhög ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!