Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te otthon tudnád hagyni a párodat, miközben beteg, és elmennél inkább a haverokkal sörözni?
Tavaly nyár óta lumbágom van, mert összecsuszott a gerincem ... akkor fél éve otthon kellene hogy üljön?
Ha annyira fáj, akkor vitesd el magad a dokihoz, hogy nyomjon bele egy injekciót - sokat használ.
És próbáld ki ezt a kenőcsöt: [link]
Nagyon jó + algoflex izom+izület.
Ha párom lenne beteg megkérdezném hogy maradjak-e(nagy valószinűséggel azt válaszolná hogy ne)Ha én lennék beteg és menni akarna "engedném" hisz ugysem tud semmit segiteni.
Nekem a legjobb elfoglaltság az internezetés lenne,az meg megy egyedül is.
11:51
Egyetértek! Legalább "meghalni" hagyják nyugodtan az embert :-))))(Én is nő vagyok.)
Adja ide a laptopot, egy könyvet, egy flaska vizet, valami rágnivalót, aztán hagyjon békén, van nekem épp elég bajom ilyenkor :-)
Másfél hónapja volt egy műtétem, ezért átmenetileg "mozgáskorlátozott" lettem.
Amikor kiengedtek hazahozott és fél napig velem maradt, mert én voltam igazán képben, hogy mit tudok egyedül csinálni és mit nem.
Aztán már én küldtem el, mert ha mindent körém pakol (víz, gyógyszerek, távirányító, stb) és olyan pózban fekszem, amiből fel tudok kelni, akkor másban nem igazán tudott volna segíteni. WC-re háromszor annyi idő volt kimenni, illetve az alvázam megtörlése is lassan ment, de ezen ő se tudott volna segíteni, nekem meg belefér az időmbe, hogy lassított felvétel üzemmódban csináljak mindent.
Kupakokat előre lecsavargatta, redőnyöket le-fel húzta, mert ezeket se tudtam, illetve naponta egyszer segített tisztálkodni, mert az kb egy hétig nem ment önállóan. Ez napi 20 perc volt összesen.
Szórakozni is elment, mert úgyis le voltam nagyon gyengülve, a tévénézésen és az alváson kívül másra nem igazán voltam alkalmas.
Gerincröngen?
(az összecsuszott gerinces)
Kérdező, olvastuk, hogy lumbágód van, de az nem múlik el attól, hogy a férjed lemond a programjáról és otthon marad téged sajnálni. Akkor is fájni fog, ha ott ül melletted.
Orvosnál voltál már? Mert ha már férfi, akkor inkább egy orvosfélére lenne most szükséged, ő tud segíteni. Sőt, egy orvos akkor is tud segíteni, ha nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!