Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baromságot csináltam, és erre rámegy a kapcsolatom. Csak tudnám, miért nem szeret, miért vagyok kevés neki?
beléptem barátnőm facebookjára...
eszméletlen nagy hiba volt, és irdatlan baromság, eddig legalább nem tudtam róla, amiről most igen..:/
Még januárba mikor a szalagavatója volt, nem volt ott a régi "nagy szerelme" aztán elkezdtek írogatni, és oylanokat írtak, hogy hiányoztál, meg miért nem voltál ott, meg ilyenek, megha velem nem lenne a barátnőm (vagy mostmár lehet az exem, nemtudom :/ ) akkor lehet újra összejönnének ,egyfajta "aranytartalék" a gyerek...
hát köpni nyelni nemtudtam, és ugye mindezt azután csináltam, hogy ő is belenézett az én facebookomba, mert mikor náluk voltam gondolom megjegyezte a jelszómat vagy ilyenek és ő is elolvasgatta az üzijeimet a haverjaimmal...:/ (csapott is nemkis hisztit miatta, csak másra fogta) aztán nemrég valotta be, mindezt, és azután mentem énis fel az ővére........
de nemértem Őt....
imádom, szeretem, kimondhatatlanul, és ő is....mert látom rajta, egyszerűen látom a szemében!!!!! az iylet nem lehet megjátszani!!!!! a minap is megbántottam valamivel, és ugyan tartotta magát szóban, de aztán kiment a fürdőbe, és sírt.....:((( (nem megjátszott, meg kegyelem könnyek voltak...ismerem már ennyire)
Ő erről nemtud, hogy beleolvastam...még...vagy nemistudom msot mitcsináljak már..............
köszi aki elolvassa, és ír valami értelmeset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!