Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baromságot csináltam, és erre rámegy a kapcsolatom. Csak tudnám, miért nem szeret, miért vagyok kevés neki?
beléptem barátnőm facebookjára...
eszméletlen nagy hiba volt, és irdatlan baromság, eddig legalább nem tudtam róla, amiről most igen..:/
Még januárba mikor a szalagavatója volt, nem volt ott a régi "nagy szerelme" aztán elkezdtek írogatni, és oylanokat írtak, hogy hiányoztál, meg miért nem voltál ott, meg ilyenek, megha velem nem lenne a barátnőm (vagy mostmár lehet az exem, nemtudom :/ ) akkor lehet újra összejönnének ,egyfajta "aranytartalék" a gyerek...
hát köpni nyelni nemtudtam, és ugye mindezt azután csináltam, hogy ő is belenézett az én facebookomba, mert mikor náluk voltam gondolom megjegyezte a jelszómat vagy ilyenek és ő is elolvasgatta az üzijeimet a haverjaimmal...:/ (csapott is nemkis hisztit miatta, csak másra fogta) aztán nemrég valotta be, mindezt, és azután mentem énis fel az ővére........
de nemértem Őt....
imádom, szeretem, kimondhatatlanul, és ő is....mert látom rajta, egyszerűen látom a szemében!!!!! az iylet nem lehet megjátszani!!!!! a minap is megbántottam valamivel, és ugyan tartotta magát szóban, de aztán kiment a fürdőbe, és sírt.....:((( (nem megjátszott, meg kegyelem könnyek voltak...ismerem már ennyire)
Ő erről nemtud, hogy beleolvastam...még...vagy nemistudom msot mitcsináljak már..............
köszi aki elolvassa, és ír valami értelmeset...
macs:
min változtassak?! megpróbálom isten az atyám, mert szeretem, és látom amit látok, mégha én is sodortam ebbe bele...
1. Ne faggasd az exről. Tudod, ez olyan, mint az emlékeztető oltás. Ha mondod neki, RÁ FOG GONDOLNI.
Akaratlanul is manipulálod.
2. Más pasit NE hozz fel neki, mert 1. okból ugyanaz.
3. Ne fojtsd meg.
4. Ne lelkizz vele annyit.
5. Ne eröltesd a dolgokat.
6. Azt meg, hogy láttad ezt a pár fb sort, meg ne említsd neki. Tedd magad túl rajta, és örülj, hogy nem az volt
benne, hogy "nyálaznám a farkad végét".... Az lenne a
gáz, nem ez.
7. Ne irj ki ilyen kérdést, hanem tanulj meg dönteni
8. Legyél határozottabb
9. Ne sírj, főleg ne nyilvánosan
Alapdolgok.
Én kb ezt tenném a helyedben. De ez mind csak tanács,
te élsz benne, te látod, mi kb annyit tudunk, amennyit
leírsz...
köszönöm szépen neked is, meg mindenkinek !!!!
jó, hogy vannak normális emberek is itt!!! :)
Öhm, jól értem, hogy itt a legtöbb ember a facebookot hibáztatja olyanért, amit az állítólagos párja elkövetett ott?....
Tájékoztatásképpen: aki ilyennel akar "szórakozni" és egyebelni, az meg fogja tenni facebook nélkül is. Maximum nem marad írásos bizonyítéka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!