Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amerikai fiú és magyar lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikai fiú és magyar lány. Webkamera. Lehet ez igazi szerelem?

Figyelt kérdés
2hónapja egy netes pókerasztalnál ismertem meg Jasont. 25éves,amerikai,csodaszép csokifiú. Intelligens, kedves, baromi jó humorral megáldott srác. Első két hétben csak irogattunk egymásnak,de utána webkamerával beszélgettünk. Már az első pillanatban levett a lábamról. Hosszú átbeszélgetett esték után kibökte,hogy bár furcsa és nem tudja hova tenni az érzést,de nem tudja nélkülem elképzelni az életét. Valentin-napra ajándékot kaptam futárszolgálattal. Teljesen beleszerettem, ahogy ő is belém. Augusztusra vett nekem repülőjegyet amerikába. Mit gondoltok erről?
2012. febr. 20. 09:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
na mi lett belőle?:) kíváncsi vagyok, mert velem is ugyanez a helyzet...
2014. ápr. 17. 18:26
 42/47 A kérdező kommentje:

A srác 2es fel évre totálisan eltűnt az életembol! Egyik napról a másikra mintha lényegtelen volna a föld! Se egy levél se egy üzenet semmi!

Most pedig 5nappal ezelőtt mint derült égből villamcsapa s felbukkant! Egy új email Jason-tol!

Sokkolt a tudat hogy ő írt. Soha nem szüntem meg gondolni rá. De elfogadtam hogy eltűnt és nem valószínű hogy újra.beszélek vele

Erre most újra belépett az eletembe és mintha minden ott folytatódna mint régen. Csak 2evvel idősebbek vagyunk. És személy szerin én 28kiloval kevesebb. Nem tudom mit tegyek. Olyan mintha valami láthatatlan mágnes vonzana minket

Ha valaki ezt elolvasta akkor jelezze ha érdekli a sztorim!

2014. okt. 25. 10:57
 43/47 anonim válasza:
Nem értem, mégis hová tűnt? Oké, hogy vonzátok egymást, meg minden, de miért nem írt? Hirtelen elfelejetkezett mindenről? Remélem, még feljársz az oldalra és válaszolsz.
2015. febr. 6. 23:07
 44/47 anonim ***** válasza:
na mi lett avege?
2016. febr. 23. 21:24
 45/47 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta?
2017. dec. 20. 21:18
 46/47 anonim válasza:
100%
Na, azóta mizu veletek?:D
2020. júl. 11. 14:19
 47/47 anonim ***** válasza:
Nah? Ez érdekel😂
2021. márc. 10. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!