Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amerikai fiú és magyar lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikai fiú és magyar lány. Webkamera. Lehet ez igazi szerelem?

Figyelt kérdés
2hónapja egy netes pókerasztalnál ismertem meg Jasont. 25éves,amerikai,csodaszép csokifiú. Intelligens, kedves, baromi jó humorral megáldott srác. Első két hétben csak irogattunk egymásnak,de utána webkamerával beszélgettünk. Már az első pillanatban levett a lábamról. Hosszú átbeszélgetett esték után kibökte,hogy bár furcsa és nem tudja hova tenni az érzést,de nem tudja nélkülem elképzelni az életét. Valentin-napra ajándékot kaptam futárszolgálattal. Teljesen beleszerettem, ahogy ő is belém. Augusztusra vett nekem repülőjegyet amerikába. Mit gondoltok erről?
2012. febr. 20. 09:23
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

kicsibaby

basszus hát ilyen is van.Sok a görény a világon, és nem zárom ki annak a lehetőségét sem hogy az "én lovagom" is egy betegwebsexfüggő állat (ha már szkeptikus vagyok). Mondjuk nálunk rosszalkodásról szó sincs.Ez még csak szóba sem került.

Köszönöm hogy megosztottad ezt a nem túl kellemes tapasztalatot!

2012. febr. 20. 11:35
 22/47 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ötlet -ahogy előbb írták-, hogy ő jöjjön el előszőr, neki anyagilag ugyan ott van. Kérdezted, hogy miért éri meg, itt nincs szó nagy pénzösszegről: 900$ (repülőjegy), max. 25$ postaköltség az ajándékhoz, ami max 25$ lehet. Ha nagyon felfele kerekítünk, akkor is csak 1000$, ami nem sok pénz. Szóval szerintem nincs szó nagy áldozat hozatalról.
2012. febr. 20. 12:15
 23/47 A kérdező kommentje:

gyerekek most 220e ft nálam azért sok pénz:) Jó mondjuk neki elég jó melója van tehát lehet neki meg sem kottyan!

Oké megkérdezem, hogy nemjönne-e ő elöbb egy-két hétre!És csak akkor nyugodhatok meg ha idejön tényleg és nem egy hasfelmetsző szociopata?:D

2012. febr. 20. 12:22
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

:)

Na, ez lesz a legjobb ötlet. :)

2012. febr. 20. 12:37
 25/47 A kérdező kommentje:
Tisztelettel kérdezem, érdekelne titeket a válasz és a további fejlemények?csak mert akkor megosztanám veletek!!
2012. febr. 20. 12:47
 26/47 anonim ***** válasza:

Engem érdekel! :)

Egyébként, ha összejön gratulálok! :)

2012. febr. 20. 12:50
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

Én is kíváncsi lennék a hasfelmetszőre.

Habár még látni sem szeretem, ha egy fekete egy fehérrel jár.

De, ha neked jó, ám legyen. :)

2012. febr. 20. 14:13
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú de szerencsés vagy! :D Én is megismernék egy szép csokifiút...

DE!! Csak annyit kérek, vigyázz magadra! Veszélyes a világ, de lehet, hogy vagy olyan szerencsés, akinek megadatik boldognak lennie! :)

Sok sikert! :)

2012. febr. 20. 17:05
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagy, de ezt úgysem tudnám elmagyarázni neked.
2012. febr. 20. 22:38
 30/47 anonim ***** válasza:
0%
miért jó a magyar lányoknak h 25 centissel nyomatják magukat ez lett az uj divat? :DXD szétnyomott punci senkinek nem kell :D
2012. febr. 20. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!