Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amerikai fiú és magyar lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikai fiú és magyar lány. Webkamera. Lehet ez igazi szerelem?

Figyelt kérdés
2hónapja egy netes pókerasztalnál ismertem meg Jasont. 25éves,amerikai,csodaszép csokifiú. Intelligens, kedves, baromi jó humorral megáldott srác. Első két hétben csak irogattunk egymásnak,de utána webkamerával beszélgettünk. Már az első pillanatban levett a lábamról. Hosszú átbeszélgetett esték után kibökte,hogy bár furcsa és nem tudja hova tenni az érzést,de nem tudja nélkülem elképzelni az életét. Valentin-napra ajándékot kaptam futárszolgálattal. Teljesen beleszerettem, ahogy ő is belém. Augusztusra vett nekem repülőjegyet amerikába. Mit gondoltok erről?
2012. febr. 20. 09:23
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

1:Hidd el ha annyira nyomatni akarnám magam arra itthon is van jelentkező bőven!Ez nem szempont!

2:Legyen kedves a kolléga a "buta" jelzőt mellőzni, köszönöm.

Amúgy durván bogarat ületettetek a fülembe:S

Szarul is érzem magam!

2012. febr. 21. 08:37
 32/47 anonim válasza:
100%

Szia! Az egy butaság csak az volt,hogy ide kiírtad ezt a kérdést,mert így kitetted magad ennek a sok agyasnak,akik már mindent összekombináltak,és már az árát is tudják a májadnak.

Tény:1000$ egy amerikainak meg sem kottyan,otthon ez nagyon nagy pénz,de itt nem!

Én is mindenképp először őt hívnám meg,mert ez egy plusz biztosíték neked,ha nem működik,az már otthon is kiderülne,de ezzel megspórolod a félelmeket,és az izgalmakat.

Ha mész,mindenképp biztosítsd be magad minél több adattal ,címmel,tel. mindig legyen nálad...

A szüleidnél legyen meg minden a srácról.

És vágj bele,jó az a 25 cm!:-))))))))))))

2012. febr. 21. 15:14
 33/47 anonim ***** válasza:

Utolsó: persze, tipikus, "amerikában ez meg se kottyan". Súlyos tévedés.

Kérdező: hát igen, most nyilván elbizonytalanodtál, pedig nem arról van szó, hogy kategorikusan kijelentjük, hogy ez gáz, hanem arról, hogy az is lehet...

2012. febr. 21. 15:16
 34/47 anonim válasza:
Ja,,,és én itt élek a családommal,ha kijössz,nagyon szívesen segítünk!Írj egy privit,ha megnyugtat.
2012. febr. 21. 15:16
 35/47 A kérdező kommentje:

Engem nehezen lehet megbántani, túl vastag a bőr a képemen hozzá.És hideg fejjel tudok bárkit legyalázni ha úgy akarom. De most elborult az agyam...utolsó hozzászóló: Nem az hogy idióta a gusztustalan megnyilvánulásért, hanem ember sem vagy. Annyit nem érsz mint a cipőm sarka. Sajnállak és a környezetedben élőket is hogy egy levegőt kell szívniuk egy ilyen utolsó ostoba, tanulatlan, bunkóval. Biztos ettől áll a gatyádban a nudli. Taps.

A többieknek nagyon köszönöm. Jól jöttek a fejtágító kérdések és rávilágítások. Hála nektek, fel tudtam tenni a kérdéseket és megbeszéltünk sok mindent. Jason tökéletesen megértette a szkeptikusságot és örült hogy ennyire gyanakvó vagyok.:)

2012. febr. 22. 10:48
 36/47 anonim ***** válasza:

Utolsó, látszólag sajnos a nyelvtan tanárokkal sem álltál szóba...:S

Kérdező: Na mik a fejlemények? Egyébként meg lehet oldani biztos, de ha van rá mód, inkább tényleg ő jöjjön, vagy ha ki is mész, addig még nagyon sokat beszéljetek, sok embernek add meg, hogy hol vagy, és mindig legyen egy "menekülési útvonal"... Nem ártana, ha keresnél kint élő magyarokat, akik gond esetén segíthetnek, mert tényleg nagyon problémás bajba kerülni egy idegen országban, ahol senkit nem ismersz...:S

Na de mesélj, mik a fejlemények?:)

2012. febr. 25. 19:46
 37/47 A kérdező kommentje:

Elővezettem neki, hogy nagyon szeretném ha Ő jönne ide. A válasza számomra elfogadható és tökéletesen érthető.Azt mondta, hogy neki kint olyan munkája van amit nem hanyagolhat 2hétig, emellett ő kifizetné az utazást magának de mivel tudja hogy ez csak ideiglenes dolog nem bírná ki, hogy tudja, hogy nemsokára haza kell mennie. Én amúgy ezt meg tudom érteni. Augusztusra van tervezve az út, anyukámék hajlandóak pénzt áldozni erre az útra. Az egyik kedves hozzászóló Jasontől nem messze él a családjával és felajánlotta a segítségét. Innen is nagyon köszönöm a kedvességét.:)

A fejlemény eddig ennyi.Ha valami nagyobb dolog illetve kézzelfoghatóbb esemény lesz, azonnal írok:)

2012. febr. 25. 20:26
 38/47 anonim ***** válasza:
Rendben:) Hát, remélem, hogy tényleg összejön, és minden rendben lesz, és csak mi problémázzuk túl... Nyáron várok egy közös képet priviben:)
2012. febr. 27. 18:47
 39/47 anonim válasza:

Jobb félni, mint megijjedni :))

Sok sikert, ez majd engem is érdekelne, hogy mi lett belőle.

2012. febr. 28. 17:40
 40/47 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? :D
2012. aug. 19. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!