Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amerikai fiú és magyar lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikai fiú és magyar lány. Webkamera. Lehet ez igazi szerelem?

Figyelt kérdés
2hónapja egy netes pókerasztalnál ismertem meg Jasont. 25éves,amerikai,csodaszép csokifiú. Intelligens, kedves, baromi jó humorral megáldott srác. Első két hétben csak irogattunk egymásnak,de utána webkamerával beszélgettünk. Már az első pillanatban levett a lábamról. Hosszú átbeszélgetett esték után kibökte,hogy bár furcsa és nem tudja hova tenni az érzést,de nem tudja nélkülem elképzelni az életét. Valentin-napra ajándékot kaptam futárszolgálattal. Teljesen beleszerettem, ahogy ő is belém. Augusztusra vett nekem repülőjegyet amerikába. Mit gondoltok erről?
2012. febr. 20. 09:23
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Én halál komolyan gondoltam amit írtam!tényleg örülök neki hogy ilyenekt írtok mert így még jobban megrágom majd magamban!Ti meg ne nézzetek csuklóból hülye p..nak,ha így lett volna nem irogatnék ismeretlenek véleményét kikérve.

Morbid, hogy ismeretlenek óva intenek egy ismeretlentől:D és tényleg jól jönnek a kommentek. Írjátok csak!

2012. febr. 20. 10:14
 12/47 anonim ***** válasza:

Ha te már eldöntötted, hogy neked ez kel és jó, akkor miért vagy itt?

Nekem ez így túl virtuális lenne, nekem kell a személyes kapcsolat ahhoz, hogy kialakuljon valami. Hogy kiderüljön, valójában hogy is viselkedik társaságban vagy kettesben egy találkozó alkalmával.

2012. febr. 20. 10:19
 13/47 anonim ***** válasza:
+l (kimaradt)
2012. febr. 20. 10:24
 14/47 A kérdező kommentje:

6hónap múlva diplomázom!addig nem mehetek sehova mert a suli túl drága volt és túl sokat jelent nekem hogy itt hagyjam!Ezt neki is elmondtam.

Jah és annak a kollégának aki azt írta "szüleid nem igazán szerethetnek" visszafogott stílusban reagálnék: a szüleim szeretnék.:D

2012. febr. 20. 10:26
 15/47 anonim ***** válasza:
900$ nem nagy összeg, egy amerikainak meg pláne. 9000$ egy kicsit már több. Nem tudom, én hogy ha megismerkednék egy mondjuk Svájci lánnyal interneten (bár interneten én nem ismerkedek) nem hiszem, hogy ennyire kedves lennék hozzá, hogy még repülőjegyet is veszek neki, hisz idegen, bárki lehet. Nekem gyanúsnak tűnik, ami túl szépnek tűnik, ott nem biztos, hogy minden rendben van. Szóval én szkeptikus vagyok ezzel szemben, de a Te döntésed. Ez a fórum a bizonyíték arra, hogy önszántadból mentél ki, nem pedig elrabboltak. :(
2012. febr. 20. 10:59
 16/47 A kérdező kommentje:

megmosolyogtattok tényleg! tök jól esik ez az aggodalom.

Ha nem unjátok akkor egy kicsit beszéljünk még erről.

Szerintetek miért érné meg ez neki? Tegyük fel el akarja adni a májam vagy futtatni akar. Ezért megéri, a nonstop beszélgetés, ajándékküldés, repjegy, szüleinek bemutatás stb!És mindezt úgy hogy tudja nagyon jól hogy 6hónapig tuti nem tud kereskedni egy belső szervemmel sem?!

amúgy én is elég szkeptikus és határtalanul cinikus vagyok, akárki akármit mond. De az vesse rám az első követ aki soha nem érezte úgy hogy a fene nagy szkeptikussága most meg sem szólal. :D:D Én is hülyén érzem magam emiatt szó se róla:D

2012. febr. 20. 11:09
 17/47 anonim ***** válasza:
Próba szerencse! :) Amúgy beszéld rá, hogy ö jöjjön. ha olyan fenenagy a szerelem, eljön!
2012. febr. 20. 11:16
 18/47 anonim ***** válasza:
0%
Majd megkapod a nagy csoki rudat annak biztos nem fog ennire örülni meg lázba lenni mint most :DXD sött lehet azért is hiv ki h majd ottart sexrabszolgának :P
2012. febr. 20. 11:20
 19/47 A kérdező kommentje:
csoooodálatos komment:D tudtam én hogy így kell feldobni az irodai melóm:D hangosan felröhögtem:)
2012. febr. 20. 11:28
 20/47 kicsibaby válasza:
Én egy évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy dél amerika fiúva... első látásra mondhatni beleszerettem. mi is éjjel nappal beszéltünk webcamerán, minden szabad időnket egymással töltöttük virtuálisan.. volt hogy kicsit rosszalkodtunk is a camera előtt. nah szóval mondta hogy decemberben jön ide magyarországra mert szeret ő is én is őt... már elkezdtem inzézni a meghivó levelet stb , mert ugye kell hozzá hogy több hónapig itt tartózkodhasson.. szóval minden szép és jó volt... de egyszer elfelejtett feljönnni msnre... csak egyszer egyszer felhivott.. aztán meg kiadtam az útját, mert mindig a munkára hivatkozott hogy sokat dolgozik.. ugyhogy nem lett az egészből semmi,,, anyukám is nagyon féltett ettől az egésztől , hiszen mégiscsak egy vadidegen, úgyhogy meg is mondta hogy ő tuti nem engedne ki hozzá...
2012. febr. 20. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!