Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitok megkérdezi tőletek hogy mikor menstruáltok ti megmondjátok?
16/L vagyok.:)
Ha megkérdezné megmondanám. 2-szer is szóba került a dolog, én semmi szégyellnivalót nem látok benne.:) Ez teljesen természetes.:)
Hát biztos zavarba lennék, ha megkérdezné, de amúgy ő tudja ált, hogy mikor menstruálok mert ugye akkor alul nem igen van kedvem levetkőzni előtte, ha érted mire gondolok :P De ez tényleg nem egy olyan téma, amiről szívesen beszélgetnék vele.
Az mondjuk nagyon rendes tőle, hogyha megjön és nagyon görcsölök, akkor szívesen masszírozza a hasam, ami jól esik. De ilyenkor is ugye én szólok, hogy fáj, max ő azt kérdezi, hogy jól vagyok-e ha látja, hogy valami bajom van.
Megint 16 éves lány vagok, nem láttam a "kisbetűs" részt.:D
Nem lehet, hogy csak félt beszélni az ilyen dolgokról?
Magamból indulok ki, én pszichológushoz jártam, aki azt mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom.
Ez látszik a kisugárzásomba, pl egy melltartó megvásárlása hatalmas gondba kerül nekem.
Nem lehet, hogy Ő is fél ilyenekről beszélni?
tőlem kérdeznie se kell. én előre szólok. tudnia kell hogy miért leszek ok nélkül nyűgös vagy hisztis. így legalább nem is ugrik annyira a dolgokra mert tudja h csak átmeneti állapot :D
na meg a szex miatt is szoktam szólni hogy úgy készüljön lelkileg :D
21L
Ez természetes dolog de inkább legyen meglepetés a pasiknak ...
Nyúljon csak be a csaj nacijába majd elcsodálkozik hogy hoppá ezt még se kéne most ...
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!