Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom szeretne gyereket és én nem tudom neki megadni vajon egy ídő után el fog hagyni?
Biztos meggyógyulsz. Amúgy nem tudom miért kéne rá pénz. Ja, a gyógyszert kiváltani? Mert egyik ismimnek azt adtak. Nincs rá pénz... Talán az egészsgednek, a jövődnek és az életednek kéne a legfontosabbnak lennie. Ha én lennék ebben a helyzetben, akkor inkább nem ennénk egy hétig a férjemmel (tudom, hogy támogatna), de vennék gyógyszert.
Ettől függetlenül megértem a helyzeted, és nagyon sajnálom.
Szerintem ha tudja, hogy nem "hobbiból" nem szülsz hanem mert nem lehet, akkor egy tapló ha elhagy. Azért a PÁROD, hogy kitartson melletted. Ezért nem hiszem hogy elhagy, de talán őt kéne megkérdezned. Meg a kezelésről is. Esetleg az orvostól, hogy meddig lehet "peteérés nélkül" élni, hogy ez ne maradjon végleges. Illetve hogy nincs-e valami segítség azoknak, akiknek nincs pénzük gyógyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!