Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azért akar szakítani, mert beharangozta a családjában és ha ezután kibékülne, azthiszi kinevettetné magát. Mit tehetek ez ellen?
szóval hirtelen dühében, felindulásában azt mondta a családjának, hogy ki akar dobni.(eddig erre példa nem volt, mindenki elég komolynak látta a kapcsolatunkat, bármikor veszekedtünk, magunk között elintéztük)
és most hogy megint, mint ált-ban veszekedések után béke van, ő szabályosan azért húzza, halogatja és hergeli tovább magát ellenem, mert "rajtam fognak röhögni, hogy még mindig veled vagyok"
szóval saját magát szorította ezzel zsákutcába.
és most úgy néz ki, azért akar dobni, mert a családja mit gondol róla, ha meghazudtolná önmagát.
és szabályosan ezért van vége! ezért nem békül ki velem!
persze a szemembe nem vallja be, ezt csak véletlen megemlítette, és fújja tovább a hülyeséget, hogy miért szakít, ami viszont akkora hülyeség, mint egy ház.
najó a válaszokból ítálve nem értelek.Te egy olyan emberrel akarsz együtt maradni aki hisztis mint egy kisfiú, nyűgös mint egy kamasz és önző mint egy kisöcs .Minden értelemben egy értelmetlen, bunkó, érted ki nem álló, érzelmileg nem kifejlett emberrel akarsz együtt maradni. Ha a párom sosem állna ki mellettem (még egy sztorinál sem!) és mindenki más véleménye fontosabb mint az én szerelmem, akkor addig húznék el mint lehet, mert aztán jön a közös élet, ház, gyerekek és ennyi teher mellett teszem 2 gyerek mellé nem kéne egy 3-ik is.
Ez a férfi egy gyáva nyúl aki sosem lehetne az igaz lelki támaszod, te meg mindenkinél véded de hát a férfiak ilyenek(ja 15 évesen talán de én még eggyel sem találkoztam 18 éves kor után ilyennel),de viszont a családja nem ilyen, de én szeretem őt, de jól megmondtam neki és most várok:P szánalmas vergődni egy olyan alakért aki nem tisztel eléggé és nem szeret annyira hogy kiálljon magáért pláne egy ilyen nevetséges dolog miatt mint hogy mit szól a családja, mert ahogy elnézem a családját abszolúte nem érdekli kidobott e téged vagy sem, ez a dolog csak az ő kis fejében van ami beteges és undorító.
hát mivel annyit szenvedtem mellette, és ráadásul úgy beszél velem, ahogy azt senkivel nem tenné annyira lekezelően, hogy feladtam.
ilyen ember soha nem fog már engem őszintén szeretni.
vagy ilyen ember lehet nem is tud szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!