Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azért akar szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azért akar szakítani, mert beharangozta a családjában és ha ezután kibékülne, azthiszi kinevettetné magát. Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

szóval hirtelen dühében, felindulásában azt mondta a családjának, hogy ki akar dobni.(eddig erre példa nem volt, mindenki elég komolynak látta a kapcsolatunkat, bármikor veszekedtünk, magunk között elintéztük)

és most hogy megint, mint ált-ban veszekedések után béke van, ő szabályosan azért húzza, halogatja és hergeli tovább magát ellenem, mert "rajtam fognak röhögni, hogy még mindig veled vagyok"

szóval saját magát szorította ezzel zsákutcába.

és most úgy néz ki, azért akar dobni, mert a családja mit gondol róla, ha meghazudtolná önmagát.

és szabályosan ezért van vége! ezért nem békül ki velem!

persze a szemembe nem vallja be, ezt csak véletlen megemlítette, és fújja tovább a hülyeséget, hogy miért szakít, ami viszont akkora hülyeség, mint egy ház.

2012. febr. 18. 08:18
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Ezek szerint, ha lesz valaki a környezetében, akinek nem vagy szimpatikus, akkor majd megint kidob? "

azt vettem észre, ha a társadalomban bárkinek nem vagyok szimpatikus, csupán magamra hagy, védjem meg magam, és általában ill. soha nem nekem ad igazat (de ha csak egy sztorit mesélek egy vitámról, akkor is a másik félnek ad igazat)

2012. febr. 18. 09:41
 22/32 anonim ***** válasza:
És tényleg egy olyan férfival szeretnél élni, aki sosem áll ki melletted?
2012. febr. 18. 09:43
 23/32 anonim ***** válasza:
mi itt mondhatunk akármit nagyon ragaszkodsz hozzá pedig nem érdemli meg,jöhetnek ennél nagyobb nehézségek is,akkor sem fog kiállni melletted.bocsi
2012. febr. 18. 09:44
 24/32 A kérdező kommentje:

"A bátyjának ott a családja. Csak mosolyog az öccsén,

mert ugye ha olyan lenne, simán leszedné a fejét, hogy

mekkora hülye. De nem, mert ő inkább a feleségével/ba-

rátnőjével törődik.

Testvér akkor is testvér marad, ha évekig nem beszélnek. "

ez mind annyira igaz, meg a 13 éves féle gondolkodás is.

próbáltam vele megértetni, hogy hülyeség ahogy gondolkodik, hát nem fogja.

2012. febr. 18. 09:44
 25/32 A kérdező kommentje:

"És tényleg egy olyan férfival szeretnél élni, aki sosem áll ki melletted?"

nem igen vannak olyan helyzetek hál égnek, hogy a védelmére szoruljak.igaz, jól esne néha egy kis együttérzés, dehát most tényleg nem ez a legnagyobb gondom :(

2012. febr. 18. 09:46
 26/32 Macs1209 ***** válasza:

Nem számít, másokra milyen hatással van, csak az számít,

hogy a bátyjának megfeleljen?

Te látszik, hogy szereted, vagyis vannak érzéseid iránta,

ezért is hiába írunk bármit, nem lesz foganatja.

Mi lenne, ha a bátyja azt mondaná neki, hogy "idióta hü-

lye vagy, hozzám többet ne szólj!"? Öngyilkos lenne?

Soha nem fogsz rá tudni úgy számítani, mint egy TÁRSra.

Nem fog megváltozni. És nem fogod tudni megváltoztatni.

Neki kényelmes így.

Ehhez tényleg az kell, hogy az álomvilágából kiessen.

Egy percig nem gondolkoznék, már rég otthagytam volna a

helyedben (amit te nem fogsz megtenni, mert ugye szere-

ted).

Válaszolva az eredeti kérdésedre: Ha csak nem vagy okle-

veles psychiáter, akkor kb SEMMIT. Annyit, hogy TE dobod

ki.. Neki az hatalmas érvágás lesz, mert egoista létére,

Ő-Ő-Ő. Esetleg még megmondhatod a véleményed róla, bár

ezzel megint csak adsz egy pofont a sz@rnak, mert egy

fikarsznyit sem érdekli a véleményed.

2012. febr. 18. 09:50
 27/32 A kérdező kommentje:

ez utolsó hát jó tárgyilagos volt :)

meg reális, meg stb

és igaz is.

csak abban tévedett, hogy nem hagyom el.

már ott tartok, hogy kezdem veszett ügynek érezni az egészet, mert a párom hajthatatlan.

jelenleg annyit írtam még neki utolsó szó gyanánt, hogy aki azon gondolkodik, hogy hogy hogy hagyjon engem el, olyan emberre nekem nincs is szükségem.

válasza: hülyeségeket beszélek, rám hagyja.

most csend van

nem könyörgök, nem beszélünk, nem békülünk, egyikünk sem lép semmit.

2012. febr. 18. 09:55
 28/32 A kérdező kommentje:

"Mi lenne, ha a bátyja azt mondaná neki, hogy "idióta hü-

lye vagy, hozzám többet ne szólj!"? Öngyilkos lenne?"

addig küzködne, amíg a bátyja meg nem békél.

2012. febr. 18. 09:57
 29/32 Nazira ***** válasza:
Már nem azért de neked kéne ennek véget vetni mert te vagy olyan helyzetben, h ő bánt téged nem törődik veled akármit teszel. Sosem lesz jobb, hát már 28 éves és nem képes csak magával foglalkozni. Ha bármi lesz elhagy mert nem tetszik másoknak nem szeretnék a helyedben lenni, te szereted ő meg ha szeret is ezt elég rosszul mutatja ki. Sajnos így tényleg nem számíthatsz rá sosem, bár ne legyen de ha szükséged lenne rá nem lesz melletted... Nehéz de hagyd inkább és találsz olyat aki megbecsül majd és megérdemel téged, szeretni fognak és törődni veled, nem hagynak magadra ami a legfontosabb. Maradhatsz persze vele is könyöröghetsz mindig, h legyen jobb és törődjön veled és álljon ki melletted de szted megteszi??
2012. febr. 18. 10:03
 30/32 Macs1209 ***** válasza:
Kedves kérdező, remélem észhez térsz és nem állsz vele többé szóba. És ezt most nem sértésnek szántam.
2012. febr. 18. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!