Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy fiúnak fészen, akivel még nem beszéltem, de tetszik? (Bővebben lent)
Szóval van egy fiú aki tetszik, és szeretnék ráírni fészbukon, de a "Szia, mizu?" nagyon úgy hangzik, mint már régóta ismerném és jó haverom lenne és csak ráírnák... Van ötletetek? Előre köszi..:)
Jah, és olyat nem akarok, hogy "Szia tetszel" vagy hogy "Szia, van kedved ismerkedni?..." Ilyet nem akarok...x)
Elolvastam a válaszokat, itt van ez a horror filmes, ebben szerintem az a fura, hogy miért pont tőle kérdezed, hogy milyen filmet nézzél, mivel nem is ismered, szóval érted, átlátszó kicsit... Bár igazából bármiért is írsz, valószínűleg leesik neki, hogy mi a célod vele...:)
Én azt tenném ( ha feltétlen facebook-on kéne próbálkoznom), hogy megnézem az érdeklődési körét, tehát milyen oldalakat like-olt, és az alapján kérdeznék valamit.
Tehát ha ott van a kedvenc dolgainál, hogy horror filmek, akkor nyilván jó ötlet arról kérdezned, hisz látod, hogy szereti, van valami kiindulás, hogy miért pont őt kérdezed erről...
De lehet ez valamilyen kedvenc zenéje vagy bármi más, amit látsz nála.
Persze, felőlem kérdezz csak, szeretem az ilyen egyszerű kérdéseket, amik nem arról szólnak, hogy ,,szerintetek is elvisznek idén az UFO-k ?"
Szóval hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!