Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik lány tetszik a fiúnak?
Hú basszus!
Én most pont két ilyen lány között "vergődök" ,és nekem mindkettő tetszik a maga módján, szóval ezt így egyértelműen nem lehet kijelenti.
Mondjuk én azzal a lánnyal,aki zavarba hoz, nem sok esélyt látok,h összejönne,mert elég elutasító lett velem:/
Ezért most újonnan elkezdtem "barátkozni" a másikkal,és ő legalább beszél velem, nem olyan nehéz eset,nem olyan elutasító,valamit ő is elindított bennem.
Én már nem is tudom,melyiket szeretem jobban. Igazából mindkettőt szeretem,és ráadásul mondhatjuk úgy,h szerelemmel,de akkor is egész másképp szeretem az egyiket,mint a másikat,majd az idő és a helyzetek eldöntik,h melyikük lesz a befutó, én mindkettővel nyitott lennék egy kapcsolatra, kérdés,h ők vajon mit akarnak(?)...
1. vagyok
hát én azért a másodikat mondtam mer tén akkor attól tartok hogy valamit elszúrok vagy nehogy megbántsam valamivel és csak egyszerűen izgulok hogy mi lesz.
Hát ezt hosszú lenne elmagyarázni!
Ha elárulod,te melyik lány vagy a kettő közül,csak,h átlássam,te milyen szemszögből nézed a fiút,akkor elmagyarázom,hogy megértsd.
Az,akivel nem beszél,és nagyon zavarban van.:)
A barátnőm a másik lány,akire minden nap ráír chaten,keresi a társaságát,érdeklődik felőle,stb..:) Szóval nemtudom,nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!