Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik lány tetszik a fiúnak?

Figyelt kérdés
Az,akivel sokat beszél,keresi a társaságát,próbál barátkozni,de nincs különösebben zavarban a lány előtt? Vagy pedig az,akivel nagyon zavarban van,nem beszél vele,félénk a közelében,és olyan érdekesen kommunikál vele?
2012. febr. 17. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nálam a második eset az igaz.
2012. febr. 17. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Második szerintem.
2012. febr. 17. 19:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg kifejthetnéd.:)) Ha neked pl. tetszik egy lány,első válaszoló,akkor mersz vele sokat beszélgetni,barátkozni stb?
2012. febr. 17. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hú basszus!

Én most pont két ilyen lány között "vergődök" ,és nekem mindkettő tetszik a maga módján, szóval ezt így egyértelműen nem lehet kijelenti.

Mondjuk én azzal a lánnyal,aki zavarba hoz, nem sok esélyt látok,h összejönne,mert elég elutasító lett velem:/

Ezért most újonnan elkezdtem "barátkozni" a másikkal,és ő legalább beszél velem, nem olyan nehéz eset,nem olyan elutasító,valamit ő is elindított bennem.

Én már nem is tudom,melyiket szeretem jobban. Igazából mindkettőt szeretem,és ráadásul mondhatjuk úgy,h szerelemmel,de akkor is egész másképp szeretem az egyiket,mint a másikat,majd az idő és a helyzetek eldöntik,h melyikük lesz a befutó, én mindkettővel nyitott lennék egy kapcsolatra, kérdés,h ők vajon mit akarnak(?)...

2012. febr. 17. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok

hát én azért a másodikat mondtam mer tén akkor attól tartok hogy valamit elszúrok vagy nehogy megbántsam valamivel és csak egyszerűen izgulok hogy mi lesz.

2012. febr. 17. 19:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszöönöm a válaszokat,jöhetnek még. 3. válaszoló, hogy érted,hogy elutasító volt? Adtál neki jeleket,vagy miért?
2012. febr. 17. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ezt hosszú lenne elmagyarázni!

Ha elárulod,te melyik lány vagy a kettő közül,csak,h átlássam,te milyen szemszögből nézed a fiút,akkor elmagyarázom,hogy megértsd.

2012. febr. 17. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:

Az,akivel nem beszél,és nagyon zavarban van.:)

A barátnőm a másik lány,akire minden nap ráír chaten,keresi a társaságát,érdeklődik felőle,stb..:) Szóval nemtudom,nem értem.

2012. febr. 17. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Te tetszel neki sztem! A barátnőddel gondolom csak azért van jóban mer bírja barátilag, de így már érthető a dolog,az is lehet,h csak azért beszél ennyit a barátnőddel,h felhívja magára a figyelmet,vagy,h többet lehessen veled...
2012. febr. 17. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem fiúkra és lányokra is egyaránt igaz, hogy aki mellett zavarban van, az tetszik neki, akivel viszont nagyon jól elvan, azt barátként, haverként tekinti.. Persze ez az idő múlásával változik. :)
2012. febr. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!