Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy fiúnak fészen, akivel még nem beszéltem, de tetszik? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki tetszik, és szeretnék ráírni fészbukon, de a "Szia, mizu?" nagyon úgy hangzik, mint már régóta ismerném és jó haverom lenne és csak ráírnák... Van ötletetek? Előre köszi..:)
Jah, és olyat nem akarok, hogy "Szia tetszel" vagy hogy "Szia, van kedved ismerkedni?..." Ilyet nem akarok...x)
2012. febr. 17. 23:57
21/42 A kérdező kommentje:
Am meg nagyon köszi a válaszokat!:D Mindenkinek ment a zöld kezecske!;D
2012. febr. 18. 00:34
22/42 anonim válasza:
Ismered őt amúgy? Vagy csak képeken láttad?:D
23/42 anonim válasza:
de ha nem tud jó horrort, akkor nem lesz mit nézned este :D
24/42 anonim válasza:
Nem baj, akkor majd én írok neki jó horror címeket:P:D:D
25/42 anonim válasza:
hát igen, horror címeket írni gyerekjáték" :D
26/42 anonim válasza:
De legalább mégse marad film nélkül:P
27/42 A kérdező kommentje:
Írhattok ha tudtok..:D Am ismerem, mert egyszer találkoztunk, meg egy suliba jártunk egy évig, bár akkor nem foglalkoztam vele..:D Meg a barátnőm is ismeri... Sokat mesélt róla..D:
2012. febr. 18. 00:42
28/42 anonim válasza:
Akkor nem teljesen ismeretlen, ez a lényeg. Hajrá:))
Én csak akkor írok filmcímeket, ha a srác nem:D:D Vigaszképpen:P
29/42 anonim válasza:
az egyszeri találkozás alatt csak köszöntetek egymásnak, vagy beszéltetek is?
30/42 A kérdező kommentje:
Hát egyszeri találkozásnál köszöntünk is, és ott volt a tesója nekem meg a barátnőm, és a tesója el kezdett hülyéskedni, ő meg mondta, hogy ne vegyem komolyan, csak hülyéskedik, meg hogy ő ilyen hülye...:D De legalább hozzám szólt, mert mások nemigen szoktak.. És ez jól esett..:D
2012. febr. 18. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!