Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy fiúnak fészen, akivel még nem beszéltem, de tetszik? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki tetszik, és szeretnék ráírni fészbukon, de a "Szia, mizu?" nagyon úgy hangzik, mint már régóta ismerném és jó haverom lenne és csak ráírnák... Van ötletetek? Előre köszi..:)
Jah, és olyat nem akarok, hogy "Szia tetszel" vagy hogy "Szia, van kedved ismerkedni?..." Ilyet nem akarok...x)
2012. febr. 17. 23:57
11/42 anonim válasza:
Mindegy mi az a semleges dolog. Ha nincs barátnője és bejössz neki, akkor úgyis alakulni fog a dolog:P;)
12/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk, mivel én imádom a horrort: "Szia, nem tudsz egy jó horrorfilmet??":D nah??:D
2012. febr. 18. 00:20
13/42 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy Kedden nézi-e a Napoli-Chelsea-t:D Még szimpatikus is leszel neki nagyon, hogy szereted a focit:P
14/42 A kérdező kommentje:
Vagy, milyen foci meccsek voltak a tv-ben pár nappal ezelőtt? Mert megkérdezhetném tőle, h mi lett az eredmény??:D
2012. febr. 18. 00:23
15/42 anonim válasza:
Az úgy nem jó, túl átlátszó:D Inkább olvass el egy focihírt és kérdezd meg neki mi a véleménye:D Például, hogy mikor meneszti AVB-t Abramovics és nyáron visszatér-e a Reáltól távozó Mourinho a helyére:P:D:D:D
16/42 anonim válasza:
ha viszont nem szereti a focit, akkor is jó próbálkozás, mert akkor megkérdezheted hogy mit szeret, stb.
17/42 A kérdező kommentje:
nem hangzik rosszul, csak az a bak, hogy ebből nem sok mindent értettem... Kicsit fiús lány vagyok, mindig is az voltam, de nem szoktam focit nézni... Max úgy megkérdem tőle, hogy "a bátyám nem tudja, te nem-e tudod":)
2012. febr. 18. 00:29
19/42 anonim válasza:
Csak vicceltem:D De tényleg, valami tök általános dologról írjál neki:) Hidd el, vágni fogja, hogy akarsz valamit:D Egy a lényeg. Ha bejössz neki, akkor nyert ügyed van, bármit is írsz:)
20/42 A kérdező kommentje:
Akkor asszem maradok annál, hogy nem-e tud egy jó horrort..:D Ebből ki tudok hozni egy jó beszélgetést, plusz, még lesz is mit este megnéznem..:D
2012. febr. 18. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!