Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb ötlet szülinapra fiúnak?
Nem a barátomról van szó de ő egy fiú aki nagyon közel áll hozzám és megszeretném lepni szülinapjára.
Fiúk, lányok szerintetek melyik a legjobb ötlet.
Kezdetben arra gondoltam, hogy meglepem, felmegyek hozzá Pestre és a házuk előtt felhívom telefonon hogy ottvagyok náluk jöjjön ki :D Nagyon ritkán találkozunk. Bár a kellemetlen szitut elkerülve lehet jobb volna előre megbeszélni mindegy az ajándékötleteim:
- Csinálok saját kezűleg neki egy tortát
- Supermanes póló (régi vágya)
- Így jártam anyátokkal (kedvenc sorozat) könyv - Barney Stinson: Tesókódex. :D
Nem mondtam hogy nem vagyok belé szerelmes. :D Csak még nem a pasim... Majd egyszer lehet
Hát ezek a pólók mennek a tinédzserek körében is szerintem nem kell ehhez 8 éveshez lenni. Ez olyan mint a Tom & Jerry... Bármikor aktuális :D
sztem a tortát az hanyagold. biztos szüleitől is fog kapni, kettő meg már nagyon felesleges (sztem).
a másik kettő jó ötlet.
így átgondolva, a póló jobb ötlet. de sztem ilyen divatosabb szabásút vegyél akkor (mint ami a képen is van).
baráthoz képest a könyv az túl komoly sztem.
nem a könyv témájára értettem a "komoly" kifejezést:D
én baráttól még nem kaptam könyvet, csak családtagoktól.
olyan mintha egy baráttól pizsamát kapnék karácsonyra. számomra nem megszokott.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!