Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rászokott arra, hogy szexszel oldjuk meg a problémákat. Elutasítás nem a legjobb ötlet. Mit tegyek ellene?
ugyanis a kezdet kezdetén amikor veszekedett velem, mert féltékeny volt, mindig az agresszív, erős férfit láttam meg benne, akiben dúl a tesztoszteron (mert általában ha nem dúl, akkor nyugodt az ember) és a veszekedések közepén olyan nedves lettem, hogy muszáj volt a szex.
de már eltelt 2 év, és amikor megbánt és megsért és stb és dühös vagyok kegyetlen, mindig a szexszel jön elő, mert természetesen a múltból nézve azt hiszi nálam ez megold mindent.
hogyan vezessem rá, hogy nem ez a megoldás, pláne, hogy amikor bocsánatot kell kérnie, olyan, mintha sérülne az egoja, és nehezen megy neki, és ha még a szexet is elutasítanám, mert úgy könnyebben megy a ne haragudjak, akkor félek a hirtelen dacból nem tudnám feloldani, hogy csak eljussunk oda, hogy belássa, hogy hibázott, hogy megbántott
ez itt a feladvány
Nem rászokott,hanem rászoktattad.Azt hiszem,már nem szereted eléggé,mint régen,2 éve.Mi lesz 10 év múlva??
Bocsánatot kérni??? Te hányszor kértél??
Milyen kapcsolat az,ahol bocsánatot kell kérni és a düh dominál???Van ennek értelme? Nem bántani akarlak,de válaszolj magadnak minden mondatra.
a "ne haragudj" fontosságára már sikerült rá vezetnem nyugodt pillanatban, elmagyaráztam neki, hogy amikor a másiktól akarunk valamit, de hogy nem megbántani akartuk, hanem bármit kérni tőle, ezzel fejezzük ki.
felfogta. eddig ok.
csak ezt a szexszel összerakja, és tuti azért, mert így nem érzi megalázónak annyira, mintha natur bocsánatot kért csak volna
hu de remélem, hogy érthetően írok
tipikus példa, amikor pl félrelépéssel ártatlanul vádoljuk a másikat
ez igenis bocsánatkérést von maga után
és a váddal tulajdonképpen csak az lett volna kifejezve, hogy nem tetszik ezzel vagy azzal ahogy viselkedik, vagy bármi más, amit meg kellett volna beszélni, nem vádolni, erre jogos a düh a másikban és jogos a bocs.kérés a vádló részéről
vagy pl "ne haragudj drágám, de fogynod kellene"
jelzi, hogy nem bántani akarom azzal, hogy dagadt
Hű, erről az Így jártam anyátok jut eszembe. Robin és Barney...
És ott is a megoldás: a kommunikáció. Ha valamire rászoktatok, rá tudtok másra is.
kedves utolsó, ha valaki engem "szajhának" néz, és megsértődöm és lefekszem vele, szerinted megoldódott a probléma?
neked lehet...
a többiekhez annyit szólnék, hogy akaratlanul is megbánthatjuk a másikat
pl amikor készül valaki, mint atom, mert jön a pasija, erre neki bent kell maradnia, késik, azt úgy illik kezdeni, ne haragudj szívem, de közbejött ez, az, nem érek haza
úgy beszéltek a bocsánatkérésről, mintha valami eget rengető dolog volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!