Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rászokott arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rászokott arra, hogy szexszel oldjuk meg a problémákat. Elutasítás nem a legjobb ötlet. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

ugyanis a kezdet kezdetén amikor veszekedett velem, mert féltékeny volt, mindig az agresszív, erős férfit láttam meg benne, akiben dúl a tesztoszteron (mert általában ha nem dúl, akkor nyugodt az ember) és a veszekedések közepén olyan nedves lettem, hogy muszáj volt a szex.

de már eltelt 2 év, és amikor megbánt és megsért és stb és dühös vagyok kegyetlen, mindig a szexszel jön elő, mert természetesen a múltból nézve azt hiszi nálam ez megold mindent.

hogyan vezessem rá, hogy nem ez a megoldás, pláne, hogy amikor bocsánatot kell kérnie, olyan, mintha sérülne az egoja, és nehezen megy neki, és ha még a szexet is elutasítanám, mert úgy könnyebben megy a ne haragudjak, akkor félek a hirtelen dacból nem tudnám feloldani, hogy csak eljussunk oda, hogy belássa, hogy hibázott, hogy megbántott

ez itt a feladvány

2011. márc. 7. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy nyugodt pillanatában mondd el neki higgadtan.
2011. márc. 7. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem rászokott,hanem rászoktattad.Azt hiszem,már nem szereted eléggé,mint régen,2 éve.Mi lesz 10 év múlva??

Bocsánatot kérni??? Te hányszor kértél??

Milyen kapcsolat az,ahol bocsánatot kell kérni és a düh dominál???Van ennek értelme? Nem bántani akarlak,de válaszolj magadnak minden mondatra.

2011. márc. 7. 22:55
 3/11 A kérdező kommentje:

a "ne haragudj" fontosságára már sikerült rá vezetnem nyugodt pillanatban, elmagyaráztam neki, hogy amikor a másiktól akarunk valamit, de hogy nem megbántani akartuk, hanem bármit kérni tőle, ezzel fejezzük ki.

felfogta. eddig ok.

csak ezt a szexszel összerakja, és tuti azért, mert így nem érzi megalázónak annyira, mintha natur bocsánatot kért csak volna

hu de remélem, hogy érthetően írok

2011. márc. 7. 22:56
 4/11 A kérdező kommentje:
igen én is kérek bocsánatot bármiért, ha megsértem a másikat, mert soha nem ez a célom, ha akarok valamit és esetleg figyelmetlenül bántottam meg
2011. márc. 7. 22:58
 5/11 A kérdező kommentje:

tipikus példa, amikor pl félrelépéssel ártatlanul vádoljuk a másikat

ez igenis bocsánatkérést von maga után

és a váddal tulajdonképpen csak az lett volna kifejezve, hogy nem tetszik ezzel vagy azzal ahogy viselkedik, vagy bármi más, amit meg kellett volna beszélni, nem vádolni, erre jogos a düh a másikban és jogos a bocs.kérés a vádló részéről

2011. márc. 7. 23:01
 6/11 A kérdező kommentje:

vagy pl "ne haragudj drágám, de fogynod kellene"

jelzi, hogy nem bántani akarom azzal, hogy dagadt

2011. márc. 7. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Ki vádolja meg félrelépéssel a párját? A kapcsolat alapja a bizalom és az őszinteség. Ilyesmi az én kapcsolatomban fel sem jöhetne sem a párom sem az én részemről pedig az exével találkozgat és itt is nagyon sokan írták hogy megcsal de fel sem merült bennem
2011. márc. 8. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Hű, erről az Így jártam anyátok jut eszembe. Robin és Barney...

És ott is a megoldás: a kommunikáció. Ha valamire rászoktatok, rá tudtok másra is.

2011. márc. 8. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a probléma. A szex a legjobb stresszoldó. Talán jobb lenne ,ha napokig nem szólnátok egymáshoz? 22/N
2011. márc. 8. 13:37
 10/11 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, ha valaki engem "szajhának" néz, és megsértődöm és lefekszem vele, szerinted megoldódott a probléma?

neked lehet...

a többiekhez annyit szólnék, hogy akaratlanul is megbánthatjuk a másikat

pl amikor készül valaki, mint atom, mert jön a pasija, erre neki bent kell maradnia, késik, azt úgy illik kezdeni, ne haragudj szívem, de közbejött ez, az, nem érek haza

úgy beszéltek a bocsánatkérésről, mintha valami eget rengető dolog volna...

2011. márc. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!