Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Amikor élőben találkozunk, akkor minden rendben van közöttünk, de amikor facebook beszélünk, olyan más.Nem érzem azt, mintha annyira oda lenne értem, mint élőben.Meg 4-5 percenként ír vissza chatelés közben.

17/f

5 hónapos kapcsolat

2012. febr. 16. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
elvárni hogy napi egyszer kétszer felhivjon???mert ha nem akkor mi van???nincs mindenkinek pénze a telefonszámlákra. én pl gyülölöm ha naponta hivogat a párom. én le is állitom ha ilyen.ha nincs semmi fontos akkor minek? a "szia hogy vagy" kérdésektöl herotom van és attol is ha felhivnak csak azért mert mennyire szeretnek. nem szeretem a csöpögést.
2012. febr. 16. 16:50
 12/14 étoile et lune ***** válasza:
El lehet várni olyantól, akinek telik rá, szerintem, főleg, ha cserébe te is nyújtasz olyasmit, amire meg neked kell költened. Én se vagyok az egy órás csevegések híve, de jólesik, ha napi három percet szán rám, ha aznap úgyse találkozunk, és a neten se keressük egymást.
2012. febr. 16. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Biztos neki is megvan a maga dolga otthon.

Ennyire ne kösd már meg a kezét.

Had élni legalább otthon Őt.

2012. febr. 16. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Talán azért viselkedik másként, mert éppen mással beszélgetne vagy másvalamivel foglalkozna, és te feltartod éppen.
2012. febr. 18. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!