Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyok szerelmes egy férfibe aki szinte szóba sem áll velem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja majd elmúlik...jó, jó...de mikor? Kellemetlen dolog ez mert odáig jutottam, hogy már az alvásba menekülök (napi 15 órákat alszom) csak azért mert addig se gondolok rá (persze ez sem igaz mert az összes álmomban ott van). Ő nem szeret engem, talán van is neki más, nem tudom, de ha írok neki egy SMS-t, nagyon agresszíven, elutasítóan válaszol, ilyenkor sírok 3 napig és megfogadom, hogy elfelejtem...de sehogy nem megy. sőt, minden nappal egyre jobban szeretem. Néha Ő keres engem, persze mindig épp olyankor amikor már hónapok eltelnek és egyre kevesebbet gondolok rá, ilyenkor kezdődik előröl a szenvedés. Most először erős voltam, hívott vacsorázni és nemet mondtam, de nagyon szenvedek. Lehet pszichológushoz kellene mennem?2012. febr. 14. 22:21
1/14 bozontosborz válasza:
Lehet. A sok alvás pl nem hangzik jól. Amúgy meg beszélj vele. Mondd el neki. Rosszabb nem lehet annál, mint amiben éppen vagy.
2/14 anonim válasza:
hát ismerkedj meg velem, vagy más srácokkal.
3/14 A kérdező kommentje:
Ő ezt pontosan tudja, vissza is él vele elég rendesen. Neki csak a munkámból kifolyólag meglévő kapcsolatrendszerem kell, ezért áll velem szóba nagy ritkán. Nem kell más, ha tudnék mással lenni akkor nem azt írnám, hogy szerelmes vagyok hanem, hogy szimpatikus egy férfi, vagy szexuálisan vonzódom hozzá.
2012. febr. 14. 22:30
4/14 anonim válasza:
Nem szoktam ilyet mondani, de szerintem menj el pszichológushoz, nem vagyok agyturkász, de a depressziót boritékolom . Kezelhetö egyébként.
5/14 anonim válasza:
Minden fejben dől el. Ha el akarod felejteni, el is fogod. Tapasztalat.
24/n
6/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat elgondolkodtató. Köszönöm! Bár, próbálom nagyon, de úgy látszik nem eléggé, valószínű, hogy pszichológus lesz a vége.
2012. febr. 14. 23:37
7/14 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy az segítene, akkor hajrá. A lényeg, hogy akard elfelejteni. Sok sikert!
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, mit csinálj, de ha rájössz, szólj nekem is, mert ugyanez a helyzetem, szintén 4 éve...
9/14 anonim válasza:
Keress olyan pasit, aki még nála is jobban néz ki! Addig nem fog elmúlni.
10/14 anonim válasza:
Agybaj. Nem pszihomókus kell, hanem egy-két büdös nagy pofon. 4 év basszus, annyira beteges, hogy már büntetni kéne. Mire vársz? Hogy egycsapásra megváltozik és belédszeret? Ugyan már...
Nem kell vele foglalkozni kész, a számát meg letiltani telefonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!