Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 28 éves férfibe. Ez normális?
nem kellett volna hazudnod neki:S akkor talán nem szeretsz belé..és ő sem megy el annyira..
figyelj..egy 19 éves csaj már megtudja adni neki azt amire vágyik egy 15 éves csajjal ellentétben
én a helyedben többet nem találkoznék vele, elfelejteném
ez a szerelem elmúlik hamar ne félj
keresgélj a saját korosztályodban
és mindenképp lebuknál egy idő után..mondd meg neki mi az igaz, ha ígyis kellesz neki meg a szüleid is beleegyeznek akkor oké ;)
Mit akarsz 15 évesen egy 28 éves férfitól?Ha elég korán kezdi,még a lánya is lehetnél.Más lenne a felállás,ha te már 20on éves lennél,és ő úgy lenne 13 évvel idősebb,de jelenleg akkora generációs szakadék van köztetek,hogy hosszú távon teljesen halálra van ítélve,hacsak nem ez a faszi perverziója.
Ráadásul belemászni egy házasságba sosem egészséges.Ha nagyon össze akarsz vele jönni,akkor mond meg,h előbb váljon el.Mert lehet belesüppedsz az örök szerető mocsarába,és évekig csak azt várod,hogy mikor válik már,de ő sosem teszi.
Szóval szerintem felejtős!
"Viszont ő nős és nem tudom, hogy a felesége és az én szüleim mit dzólnának ehhez."
- Ha ez komoly, akkor igazi bravúr volt tőled 19-nek hazudnod magad, mert egy 15 éves szintjén sem vagy. (vagy a férfi nagyon hülye) Mégis mit szólna hozzá?
Egyébként "tökéletes" döntés egy hazugsággal kezden ia kapcsolatot. Ja, és amúgy milyen nyelven beszélgettek?
Szerintem semmiképp ne avatkozz bele egy házasságba! Ha ők szeretik/szerették egymást eléggé ahhoz, hogy örökre összekössék az életüket, az egy nagyon különleges valami, amit nem lenne szabad a férfinak félredobni egy kétesélyes (de elég egyértelmű végű) kapcsolatért. Ezt minél előbb tisztázzátok, annál kevesebbet áltatjátok magatokat.. Sok sikert!
(Kedves többi válaszoló: Japánban a szexideál nem a 20 körüli magas, szőke, nagymellű bombázó, hanem a pici (alacsony/vékony) gimnazista korú diáklány. Ez mindjárt más megvilágításba helyezi az egész 15-19 problémát.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!