Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éve vagyok szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve vagyok szerelmes egy férfibe aki szinte szóba sem áll velem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja majd elmúlik...jó, jó...de mikor? Kellemetlen dolog ez mert odáig jutottam, hogy már az alvásba menekülök (napi 15 órákat alszom) csak azért mert addig se gondolok rá (persze ez sem igaz mert az összes álmomban ott van). Ő nem szeret engem, talán van is neki más, nem tudom, de ha írok neki egy SMS-t, nagyon agresszíven, elutasítóan válaszol, ilyenkor sírok 3 napig és megfogadom, hogy elfelejtem...de sehogy nem megy. sőt, minden nappal egyre jobban szeretem. Néha Ő keres engem, persze mindig épp olyankor amikor már hónapok eltelnek és egyre kevesebbet gondolok rá, ilyenkor kezdődik előröl a szenvedés. Most először erős voltam, hívott vacsorázni és nemet mondtam, de nagyon szenvedek. Lehet pszichológushoz kellene mennem?
2012. febr. 14. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, látszik, hogy nem voltál még ilyen helyzbetben.

Szerinted kinek jó ez a szitu?

Én írtam a szintén 4 éves választ, elmondanám, nekem vele semmilyen kapcsolatom nincs, nem várok rá, mert tudom, hogy sose kapom vissza, és 4 éve azon dolgozok, hogy túllépjek, de nem megy. Családom van, élem az életem, de az emléke itt van, rengeteget álmodom vele, nem telik el úgy nap, hogy ne gondoljak rá, szerintem nem lehet senki olyan gyökér, hogy azt gondolja, én akarom ezt az egészet, én örülnék a legjobban, ha végre elfelejteném.

Kívánom neked, éld át egyszer ezt, és neked is majd ilyet mondjon valaki, mint te a kérdezönek.

2012. febr. 15. 11:06
 12/14 A kérdező kommentje:

"Keress olyan pasit, aki még nála is jobban néz ki! Addig nem fog elmúlni."

Aranyos vagy, de ha ez ilyen egyszerű lenne akkor nem írtam volna ki a kérdést...

Egyébként igen, egyszerű lenne letiltani a számát, csak nem tudom megoldani mert nem közvetlenül ugyan de munkatársam,így kb. félévente muszáj találkoznom vele. Egyébként még egy érdekessége a dolognak, hogy azok a nők akik ismerik őt, hasonlóan éreznek iránta mint én, persze nem ok nélkül, szédít mindenkit aki csak szembe jön vele. Az említett férfi lassan 45 éves és az utána szaladgáló hölgyek se sokkal fiatalabbak, tehát nem tini-hóbortokról van szó. Olyan a stílusa, hogy egyszerűen vonz, nem tudok másra gondolni, szinte fizikailag érzem sokszor, hogy szükségem van rá mert megőrülök, ez így butaságnak tűnhet de olyan mint a drogosnak a kábítószer, szinte a rabjává váltam.

2012. febr. 15. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Néha az az érzésem, hogy a nők idióták.
2012. febr. 16. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Az egyetlen megoldás szerintem,a környezetváltozás.Minél előbb...

Szerintem kezdj el minél előbb új állás után nézni...Le kell nullázni az esélyét annak,hogy bármikor összefuss vele(írtad,hogy félévente kb muszáj)...Ennyit tehetsz...

2012. febr. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!