Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Amikor élőben találkozunk, akkor minden rendben van közöttünk, de amikor facebook beszélünk, olyan más.Nem érzem azt, mintha annyira oda lenne értem, mint élőben.Meg 4-5 percenként ír vissza chatelés közben.
17/f
5 hónapos kapcsolat
2012. febr. 16. 16:10
1/14 anonim válasza:
lehet hogy nem akar éjjel nappal rajtad logni,cseten beszélget a barátaival is és igy ritkán ir rád. nem lehet hogy éjjel nappal csak te legyél neki...az elég nagy önzés lenne.
2/14 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy csak én legyek neki.van olyan nap, hogy nem is beszélünk.
2012. febr. 16. 16:22
3/14 anonim válasza:
Kicsit mindenki más a neten ne aggódj:)
4/14 anonim válasza:
Én pl nem is tudok neten dumálni a barátnőmmel,zavar,hogy tudom hogy elkalandozgat közbe.
5/14 Mi közöd Tőle válasza:
Sok ember tényleg más neten, mint élőben. Ne foglalkozz ezzel, inkább telefonálgassatok egymásnak, ha nem vagytok épp együtt.
6/14 étoile et lune válasza:
Mi is odavagyunk egymásért élőben, msn-en meg addig dumáltunk, amíg össze nem kaptunk a ,,miért nem használsz ilyenkor smiley-t" miatt (ugye nem hallod, nem látod az arcát), és olyan hideg lett a hangulat, hogy megbeszéltük, inkább csak élőben és telefonon tartsuk a kapcsolatot. De igazából kérdezz rá, miért irkál 5 percenként, azért az tényleg bunkóság, ha már chateltek, írjon normális ütemben. Mindenesetre ha élőben odavan érted, lehet, hogy csak meg kell szoknod, hogy ,,lassan ír." Tanítsd meg az őszinte gondolatnyilvánításra azzal, hogy példát mutatsz neki, ez egy jó dolog.
7/14 étoile et lune válasza:
Ja és mi az, hogy van olyan nap, hogy nem is beszéltek? Én nem vagyok egy konzervatív típus, de elvárom, hogy a pasim felhívjon egyszer vagy kétszer naponta, mert szerintem a pasi keresse a nőt, ennyiben mutatkozzon meg legalább, hogy még mindig hajt érte, nem állt le az udvarlással csak azért, mert hivatalossá tettük a kapcsolatunkat. Szóval hívd fel néha.
8/14 anonim válasza:
"Én nem vagyok egy konzervatív típus, de elvárom, hogy a pasim felhívjon egyszer vagy kétszer naponta, mert szerintem a pasi keresse a nőt, ennyiben mutatkozzon meg legalább, hogy még mindig hajt érte, nem állt le az udvarlással csak azért, mert hivatalossá tettük a kapcsolatunkat."
Ajjaj...
9/14 anonim válasza:
Még szerencse hogy a kapcsolatoknak élőben kell működniük nem igaz? Sokkal rosszabb eset mikor a faxbukon meg hasonló vackokon előadja magát élőben meg kiábrándít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!