Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha egy 25 éves csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy 25 éves csajnak nem volt még párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem baj, nekem sem volt barátnőm, 22 FFI- remélem majd kilalkul egy párkapcsolat..
2012. febr. 16. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Írtam már, hogy szerintem gáz. De meg is indoklom, mert igazából illik, ha már válaszoltam.

Tehát: ilyen idős korra az embernek vannak ismeretségei, társasága, igénye van a szórakozásra. Azaz mozog emberek között. Viszont ebben a korban egyrészt a hormonok is dolgoznak, másrészt meg alapvetően társas lények vagyunk és vágyunk egy társra (persze általánosságban, vannak olyan fehér hollók is mint én).

Ezek alapján ha neked nem jött össze egy párkapcsolat sem mondjuk 16-tól 25 éves korodra, akkor vagy eszméletlenül antiszociális vagy, vagy valamilyen frusztrációd van, amely adódhat neveltetésből, traumából, stb. És ez mind gáz. Ezeken túl kell lenni, mert nem normális, egészséges lelki világot takarnak az ilyesmik.

Lépj túl, keress egy aranyos pasit magad mellé és legyél boldog! De ez így gáz!

2012. febr. 16. 23:51
 13/14 A kérdező kommentje:
MAC8 nak: szüleim szigorúan neveltek nem engedtek el sehova sem és megtiltották hogy pasival találkozzak és már egyfajta félelem alakult ki bennem nem is tudom mi tévő legyek, barátaim nincsenek .
2012. febr. 17. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:

7 éve nagykorú vagy! Jó pár éve már felnőtt is, ez már nem az a kategória, hogy a szüleim nem engedtek el! Vagy ha igen, akkor szólok, hogy már felnőttnek kellene lenned :-P

Ha pedig felnőtt nő létedre nincsenek barátaid, akkor pszichomókust ajánlom ... depressziós, antiszociális, visszahúzódó, sérült. Első körben ezek jutnak eszembe és ezeken mind tud segíteni egy szakember (és nem a GYK törzsközönsége).

2012. febr. 17. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!