Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Zslt
ezt hogy érted?
Ja. Amúgy én úgy gondolom, hogy az igazi szerelem alapja a barátság. Kell az a lelki közelség, bizalom, őszinteség, amik a bartáság velejárói. :)
Eddig mindkét barátnőmmel így volt, persze később kiderült, hogy nemhogy barátnőként, még sima barátként sem viszonozták az érzéseimet, csak jól jött egy támasz a bunkó, partiarc gyökerek forgatagában, aki végre törődik velük és elfogajda őket olyannak amilyenek...
Na mindegy, a lényeg, hogy létezik ilyen, csak körülményes tud lenni néha. :)
Az Anciáns Marinátor
sajnálom, hogy kihasználtak..
én persze, mondtam a srácnak, hogy csak annak tudatában legyünk jóban, hogy én sosem fogok többet érzeni iránta.. úgy látszik tévedtem :D
A jelenlegi párommal is másfél év intenzív barátkozás után jöttünk össze. Mindent tudtunk a másikról. Ő a pasi-ügyeimet, én az ő nőügyeit. Nem csinált belőle titkot, hogy tetszettem neki de mindig hárítottam. Majd eljött az az idő mikor már potenciális jelöltként tekintettem rá.Úgymond nélkülözhetetlenné tette magát:). Ennek már több mint egy éve:).
Ő 23F, én 19N
köszönöm a válaszokat!
akadnak nagyon szép történetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!