Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mr tényleg elegem van! Mit tegyek?
tegnap kiírtam egy kérdést miszerint a barátom megváltozott, és mostanság ink a haverokra fókoszálódik, és a kockulásra, nah hát eőre ittam nagyon a medve bőrére, ugyanis azt hittem h majd holnap este eljön és itt alszik,de nem mert a haverjaival megy meginni egy sört, vagy f-sz se tudja, nem is iszik^^" a léyneg h ma is a ahverja el ment hozzá uccsó órája után,(az egyetem másik városba van mint amiben lakunk) h telefont nézzenek^^" bezzeg velem nem jön el sehova iylen helyre...nah mind1, és felmertem hozni h holnap itt aludhatna, erre a válasz "de nemtudom mikor érek oda, uyge yX("kocsma"neve) mondm, ok, akk ne is gyere, mert nem akaorm h fáradtan hazajövök, táncról, fél 8 kor és még ugrálni... így is hosszú napom lesz^^" 11 körül érne hozzám, így mondtam h ne jöjjön , és azt mondta h ok, akk nem jön :( miért nem lehet lemondani, egy hüyle sörözést, amikor velem ezen a héten csak 1 hülye órát találkozott ? és azt is hétfőn ? a haverjaival meg holnap 3jára, oké, ezek számok,de akkor is :/ az a baj h tudom h szeret, meg minden, imád, de nemtuom ezt most hova tenni :(
vélemény ??
Nézd,megpróbáltam segíteni.Szerintem több tapasztalatom van,mint neked 19 évesen.Sajnálom,hogy becsapod magadat.Totál kuszaság van a fejedben,egy mondaton belül többször is ellent mondasz saját magadnak.Nem gyökérkedni járok ide,feltettél egy kérdést,"viselned" kell a válaszokat.
Nem attól vagy nő,mert elmúltál 18 és nem mondja meg neked senki,hogy mit csinálj.
Hogyan beszéld meg a barátnőddel?Most viccelsz?Azt sem tudod,hol lakik?Tanuld meg használni az agyadat,hasznos szerv.;)
köszi a tippet, a durva h tudom viselni a komikat ;) csak ppen szinte senki sem arra válaszol amit kérdeztem és nem tanácsot ad, hanem csak engem kritizál:)
és tudom it írok, nem mondok magamnak ellent, látom h te nem gyökérkedni "játsz ide "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!