Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év korkülönbség? 17 lány - 30 férfi
Inkább abba gondolj bele, hogy miért is hallgatnál ilyen erkölcscsőszökre, mint az utolsó!
Remélem eszedbe jut a katolikus egyház. Ott is papolnak mindenről, közben meg vétkeznek orrba-szájba(kisfiút molesztálnak).
Úgyhogy az utolsónak is van valami defektje, nem véletlenül irigy rád! Semmi baj nincs, egészséges férfi-nő kapcsolat lehet a tiétek. Próbáljátok meg. Vagy működik vagy nem.
Hülyeség ez a korkülönbség dolog. Nem ezen fog múlni úgysem!
31-es szerint "egy 30 évesnek csak arra kellesz, hogy megdöntsön".
Vajon a 18 éves fiúk hány %-a akar csak "döntögetni" és a 30as férfiak hány %-a?
És a 17 éves lányok hány %-a csak "megdöntve akar lenni"?
Nem mondom, hogy ez jó, de ne tegyünk úgy mintha csak ártatlan kislányok és gaz csábító férfiak lennének...
Teljesen igaza van a kérdezőnek. A mai fiatal srácok kis divat b.zik, vasalják a hajukat, rózsaszín póló, csőnadrág... Egy normális férfi NEM ilyen.
Persze tisztelet a kivételnek, de a döntő többség nem az.
Én is ugyanilyen szituációban vagyok, mint a kérdező, csak egy év különbséggel: 18L-31F.
Amennyire ismerem, sokban hasonlítunk. Elég nyugis, nem jár bulizni. Én sem járok, nem is vágyom rá. Egy otthon összebújós, filmezős este többet ér számomra.
Aztán ott van az, hogy szívesen gondoskodnék róla, nem lenne probléma kimosni a ruháját, főzni neki, takarítani, gyereket nevelni, stb.
Az a probléma, hogy sokan véleményt mondanak anélkül, hogy bármit is tapasztaltak volna, vagy bárkit is megismertek volna. És igen is érettebbnek mondom magam, a környezetemben levők visszajelzései alapján.
És hogy a kérdésre is válaszoljak, nem sok a korkülönbség, ha jól kijöttök egymással... :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!