Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év korkülönbség? 17 lány - 30 férfi
én 23 leszek. volt már egyszer egy 39 éves barátom. működött egy ideig. a végén én adtam be a kulcsot, mert én akartam volna gyereket, neki meg volt már és többet nem akart. a jövőnk nem egyezett.
most egy 36 éves pasival ismerkednék. neki nincs gyereke. és ugyan tudom, hogy nálam nem akadály ez a korkülönbség ez a második pasi mégis soknak tartja.
ebből látszik, mindenki másképp él meg egy ilyen kapcsolatot. szerintem mindig a legtisztább és legegyenesebb, ha rákérdezel. akar e tőled bármi komolyat vagy csak a szexről szólna. Így tiszta. Én megtettem második esetben, amikor láttam, hogy habozik. Kiderült csak szexet akart. innentől kezdve... Pedig nagyon is vonzódtunk egymáshoz, egyező jövőkép,csak más kor...
"nem házasodni készülök :D"
Ezt sejtettük, de látod itt a helyzet, hogy te nem gondolkodsz komolyan. Így nem is fog sokáig élni az a kapcsolat.
egy két ember irja hogy egy év ..két év-ig müködött a dolog.
Most hurrogjatok le ezért:de ha én ennyi időre is boldog lehetek valakivel akit szeretek én belevágnék ;)
19:27 vagyok, nem oltogatlak, de nem fogod birni az életet vele. 18 volt a barátnöm 3 hónapot voltunk együtt , nem birta a mindennapokat.
(ébred, kávé, meló, haza, zuhany, kaja, beszélgetés, tv, net, könyv, , szex , alvás )
És nem minden hétvégén hajnalig buli.
Olyan programok, amik neked nem jönnek be feltétlenül, de neki fontosak, régi barátok, akik nem jönnek be, stb.
utolsó vagyok,
Akkor nem értem, hogy min gondolkozol :) , ha tisztában vagy ezzel, és nem is akarsz hosszútávu kapcsolatot, hanem egy "kalandot" szeretnél , akkor vágj bele , szerintem az a hónap sokkal jobb lesz minden téren mint egy tizenévessel lenne.
De ugye a barátod is tudja, hogy mire számithat ?
35 /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!