Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az idealis korkulonbseg ferfi es no kozott? Bovebben lent
Nálam az ideális, ha a nő korához képest -2 +6 éven belül van a férfi...
Az nem nagyon izgat, hogy más az öreg tatákra vagy a gyermeklányokra bukik, magánügye. Főleg ha a másik fél is jól érzi vele magát. Csak ne nagyon reklámozza és népszerűsítse a perverzióit, ennyi.
Nálunk 5 év a korkülönbség az én javamra.
36/N
Szerintem ez nagyon sokmindentől függ.Pl.:A felek mennyire érettek egy komoly kapcsolatra,illetve egyáltalán egy kapcsolatra,aztán érdeklődési körük nem taszítja-e a másikat,vagy képesek-e eléggé toleránsak lenni a másikkal...nagyon sok pro,és kontra dolgot le tudnék most ide írni,mert hasonló helyzetben már én is voltam,és bizony kaptam akkoriban hideget-meleget.EGY DOLOG SZÁMÍT IGAZÁN:HOGY A FELEK SZERESSÉK ,EZÁLTAL TISZTELJÉK IS EGYMÁST!
Mi,a párommal 14 éve vagyunk együtt.Igaz,hogy 17 éves voltam,ő meg 26 mikor megismertük egymást,de a rosszakaróinkra rácáfoltunk rendesen,hiszen itt vagyunk ennyi idő után is,két gyerekkel,saját házzal,közös élményekkel-emlékekkel.Úgy gondolom,egymás nélkül már el sem tudnánk képzelni az életünket! :-)
És hogy a kérdésedre válaszoljak,:Igen,normális dolog ez!
Ma már nem számít a korkülönbség.
Az a lényeg hogy a pár élvezze egymás társaságát és legyen megértés és hűség közöttük.
Pontosan. Ma már nem a kor a lényeg!
Ha jól megvannak akkor mindegy melyik irányba van +.
Van ismeretségemben 23L/42F és 39L/18F is...
Teljesen jól megvannak...Család, ház....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!