Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhetnek az olyan párkapcsolatok, ahol nagy a korkülönbség a két fél között?
Ez nem véleménykérdés, ugyanis tény, hogy sok ilyen, működő kapcsolat van. Persze az a kérdés, mi számít "nagy" korkülönbségnek. 10 év abszolúte belefér, 20 év határeset, de ritka kivételként nagyobb korkülönbségeknél is működik.
"milyenek ezek a kapcsolatok, mik lehetnek az előnyei, a lehetséges hátráltató tényezők"
Idősebb férfi, fiatalabb nő. Előnyei: gondtalan élet a nőnek anyagi szempontból. Hátráltató tényezők: a férfi potenciája csökkenőben.
azt tapasztaltam, hogy lehetnek egészséges korkülönbségek. egy férfi általában 28-30 éves kora körül kezdi a gyermekei anyját keresni, míg egy nő már 22-24 éves korában is a megállapodna.
nálunk bejött a 9 év korkülönbség, párom 33 volt, mikor megismertük egymást. én frissen végeztem az egyetemen, ott kibuliztam magam, ő pedig élvezhetett egy hosszú legényéletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!