Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az ideális korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az ideális korkülönbség?

Figyelt kérdés
26/F egy 17éves lánnyal?
2012. jan. 3. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyen szerintem nincs, de valahol -9 és +20 között :)
2012. jan. 3. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az kicsit sok. Tekintve, hogy a lány még középiskolás, a pasi meg már biztosan dolgozik. A lány valószínűleg még nem elég érett a fiúhoz, lehet csak felvágna vele a barátnői előtt, vagy csak szimplán nem egyeznének a céljaik, mert egy ilyen idős srác már jobb esetben lassan meg szeretne állapodni, egy 17éves lánytól ez meg még nagyon messze van. Én és a barátom között 4 és fél év van (én 19 vagyok), mindketten a 'korunknak megfelelő' érettségi szinten állunk, így jól megvagyunk, de egy is akad pár dolog, amit ő a tapasztalataiból kifolyóan érettben kezel/máshogy lát, mint én, ami mondjuk nem feltétlenül baj. De egy kapcsolatban szerintem fontos, hogy meglegyen a kölcsönösség, egy fiatal lánynál viszont, ha túl nagy a korkülönbség, nagy rá a valószínűség, hogy nem tudja megadni azt, amire egy ilyen idős pasinak szüksége van.
2012. jan. 3. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
sztem olyan 8-10 év. azt mondják h a lányok uis érettebbek. ha nem csak kihasználni akarod akkor engem nem zavar.
2012. jan. 5. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
A korkülönbség nem számít.
2012. jan. 5. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árt ha a férfi idősebb 1-12 évvel.Persze két felnőtt ember között-ha szeretik egymást-nagyobb korkülönbség is elfogadható.

A ti esetetek rendben van,elvégre itt két fiatal felnőttről van szó

2012. jan. 5. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk elég összetett...szerintem. Mert egy 17 éves lányhoz egy 26 éves férfi idős, mert hát ott a 9 év korkülönbség. Viszont egy 24 éves lányhoz egy 33 éves férfi már nem olyan idős, pedig ott is 9 év a különbség...de a lány már "érett", mégiscsak 24 éves és nem tini. Én valahogy így gondolom...lehet nincs igazam.
2012. jan. 5. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát szerintem sok,án 17évesen leálltam egy 24 évessel és néha olyan érzésem volt mintha a saját apámmal lennék lálva...szoval szerintem nem jó....

Dehát ha jól egyeztek meg ha a csajt nem zavarja...hajra :)!

2012. jan. 5. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon gyerekes a 17 éves lány akkor simán belefér, amúgy az ideális szerintem 5-10 év
2012. jan. 5. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezen a kérdésen elég sokat lehetne vitázni.

Szerintem ez nem feltétlen a koron múlik, hanem azon, hogy a két fél hogy viszonyul egymáshoz, milyen szándékaik vannak egymás felé, vannak-e közös témáik, milyen jól jönnek ki egymással.

Ugyanúgy, mint egy azonos korú párnál, itt is csupán a két félen múlik minden.

2012. jan. 5. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom mondani amit látok, a szüleimnek nagyszüleimnek és nekem is a 2 év korkülönbség jött be. Nem járnék 35 éves pasival, nekem ő már ,,vén".

26N

2012. jan. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!