Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet az ideális korkülönbség?
Hát én még fiatal vagyok de nekem mindíg a nálam idősebb csajok jöttek be, de ha van egy csaj aki nagyon tetszik és idősebb lennék tőle 1 évvel nem lenne gond.
15/F
Ez mindenkinél más szerintem,és attól is függ milyen korú egyénekről van szó,mivel 40-50 év körül 10év + - kevésbé számít,mint 16-17 éves korban.
Én pl nem tudnám elképzelni,hogy idősebb nővel...,sőt még velem azonos korúval sem,mert a fiatalabbak jönnek be.
17 éves vagyok (lány), és eddig majdnem csak nálam fiatalabbakkal jártam.. persze egyik se nézett ki gyerekesen, sőt átlagban mindegyikük idősebbnek tűnt. Mindenesetre én ha úgy van egy-két évet simán le tudnék tagadni :)
Egyszer jártam egy nálam valamivel idősebbel, hát.. viszonylag hamar vége lett és nem is volt túl szép a befejezés..:S
Ez egyszerüen hagyomány de nem kőbevésett.Állitólag a nők érzelmileg érettebbek mint a férfiak és ez kiegyen litődik a korkülönbségben,de szerintem ez csak akkor müködik,ha fiatal koruktól eggyütt vannak.
A családomban 3nő idősebb mint a pasija,férje.És ez korszakonként kulturánként változik: a világ legöregebb házaspárjának a női tagja 5 évvel öregebb mint a férfi.Kinában az volt a hagyomány,hogy a nőnek mindenképpen idősebbnek kellet lennie mint a férfinek. Ideális korkülönbség pedig az ami nem zavarja feleket.Én úgy érzem,hogy +,-8 év még elmegy de már nagyon mások az elvárások egy 33 éves nő már gyereket akar én meg nem,de 17évessel még el járhatok bulizni de én melózok ő meg még tanul,és lehet az,hogy én akarok gyereket ő meg tovább akar tanulni és hát a kettő együt nehéz,pláne ha butus a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!