Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig a legrondább fiúk tetszenek? :O
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 10:29
21/27 FlegMah BaBaa válasza:
Törödj bele..:PP velemis minig igyvolt xD
22/27 anonim válasza:
Nekem is, és én már 20 vagyok :D
Én is gondolkoztam, miért lehet így és rájöttem, hogy az egyetlen külső jegy, ami engem meg tud fogni, az a tekintet. Nem az, hogy milyen színű a szeme meg ilyenek, hanem hogy konkrétan hogy néz rám.
És ezen kívül minden más eltörpül :D
Tudom, elég nagy hülyeség, de hát ez van...
Szerintem nincs ezzel semmi baj amúgy, meg jártam már olyan sráccal is, aki meg pont a másik véglet, mindenki odavan érte stb... mégse tudott lekötni, szóval nem a külsőtől függ, hogy kivel mennyire illik össze az ember.
23/27 anonim válasza:
Nem csak a szépeké a világ. Ráadásul a csúnyább fiúk is örülhetnek h tetszenek vkinek. :))
24/27 Attila9302 válasza:
Kedves kérdező.
Gratulálok.
Általánosítasz.
A szerinted "ronda fiúk" nem érdemlik meg az esélyt?
26/27 anonim válasza:
sajnos a csunya nok is kelendobbek a szepeknel! Ahogy a mondas tartja:-Megfordult a vilag, tehen b@ssza a bikat....!!! Szo szerint!
27/27 anonim válasza:
Mert a csunya srácok rendesek mig a legtöbb jol kinézö fiu egy utolso bunko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!