Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszenék így?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nem járok bulikba, és hűséges srác vagyok. Szeretem az aktuális partnerem virággal, adott esetben versel meglepni. Vannak az életemben céljaim, amiket el szeretnék érni.2012. jan. 2. 13:57
2/22 anonim válasza:
Bár várjunk csak mit mondtál? Aktuális partnerem? Akkor visszaszívtam.
3/22 anonim válasza:
Ugyan olyan tucat ember vagy mint a többi mert mindenki ezt csinálja úgyhogy beállhatsz a sorba nyugodtan a hűséges virágvevős vers formálós jellemeddel !
6/22 anonim válasza:
Kezdj el bulikba járni!
Ne hangoztasd, hogy hűséges vagy! (Ezt a nők úgy értékelik, hogy olyan béna vagy, hogy lehetőséged se lenne nagyon félrelépni)
A virágokat, meg a verseket felejtsd el!
És meglátod rögtön több csajnak fogsz tetszeni!
7/22 anonim válasza:
Első és második vagyok. MÉg annyi, hogy nálam a "hűséges" és az "aktuális partnerem" az nagyon üti egymást.
8/22 anonim válasza:
Az "aktuális partner" kivételével ugyanilyen voltam, vagyok (csak már idősebb) mint te. Kevés lány értékeli ezeket a tulajdonságokat, vagy csak én nem találtam olyan lányt eddig, aki értékelné.
29/F
9/22 anonim válasza:
Ha emellett jó fej vagy, nem egy sznob vagy egy "férfiak a királyak" típus: például nekem,meg még pár barátnőmnek.
10/22 anonim válasza:
Én érteékelem, én is ilyen vagyok, csak lányban. :) Meglepő, hogy akadnak még ilyen pasik, mert mindenhol csak a bulizós, divatmajmokkal találkozik az ember. Bocs, ha ezzel megsértettem bárkit is, de nem találok rájuk megfelelőbb kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!