Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek tetszenék így?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nem járok bulikba, és hűséges srác vagyok. Szeretem az aktuális partnerem virággal, adott esetben versel meglepni. Vannak az életemben céljaim, amiket el szeretnék érni.
2012. jan. 2. 13:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sziklaszar te jo nagy gyoker lehets hogy egy kerdes alapjan leirod
2012. jan. 14. 13:10
 22/22 Hanariko ***** válasza:

ugyan miért kéne elfelejtenie a virágot meg a verseket? egyáltalán nem kell! Oké van olyan lány aki (bár normális és nem r*banc kategória) nem bukik erre, de akkor az nema hozzá való... egy ugyan olyan romantikus partnert kell találnia magának. Egyébként meg elég elszomorító hogy a válaszok nagyrésze rejtetten vagy éppen nyíltan megint csak oda lyukad ki hogy a nőknek csak pénz kell meg blah blah blah... lásd, aki azt írta hogy legyél orvos vagy bankár vagy mit tudom én mi... és mi az hogy a hűséges egyenlő a balf*szsággal, meg hogy annyira pancser h nem tudna félrelépni... pff... inkább nem mondok semmit, az ilyen gyökereknek akik ezt állítják úgyse lehet bemagyarázni az ellenkezőjét.

Kérdező, nyugodtan kedveskedj az aktuális vagy leendő partnerednek virággal, verssel... csak találd meg a hozzád illőt:D az életcél pedig remek dolog, akkor is ha nem orvosnak vagy ügyvédnek mész.

17/L

2012. jan. 14. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!