Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig a legrondább fiúk tetszenek? :O
Nagyon kevés filmet nézek..főleg amcsit.:D
arra gondoltam,lehet azért,mert ők kedvesebbek,vagy nem tudom,és nem akarnak mindig középpontban lenni.ez lehet?
szerintem tudat alatt félsz egy jóképű sráctól, hogy nem kellenél neki, vagy megcsalna, küzdened kellene érte más lányokkal
és ezért az egyszerűbb megoldást választja a lelked, úgy állítódott be, hogy a kisebb ellenállás felé megy, a csúnya fiúkban keresel társat
nekem is ilyen problémám van, csak én a csúnyább, átlagos lányokkal kerestem mindig a kapcsolatot, mert azt hittem, hogy ők őszintébbek, hűségesebbek, megbízhatóbbak, okosabbak. Aztán sorban kiderült, hogy nem azok. Sőt, sokan mivel csúnyák, túlkompenzálnak és fűvel-fával lefekszenek, hogy bizonyítsák maguknak, hogy ők is tudnak pasit szerezni. Sajnos én is belefutottam már jó néhány ilyen lányba.
Ma már tudom, hogy a szépek sem rosszabbak és nem butábbak. Sőt. Kiegyensúlyozottabbak sokszor.
# 12
na pont így voltam én a csúnya lányokkal, hogy majd én járok velük, mert én úgysem vagyok elég jó egy szép lánynak, hiába vagyok jóképű fiú
megsajnáltam pár szerencsétlen lányt, akik csúnyák és buták voltak, de nem kellett volna rájuk vesztegetni az időmet, utólag látom már
Köszi a válaszokat.:)
Most nemrég ismertem meg egy srácot,ő sem a szőke herceg..inkább ilyen mackó.Tök jól elbeszélgettünk,meg nagyon közvetlen.De nem tudom,hogy ő akkor is ilyen lenne,ha pl. kigyúrtabb lenne,vagy ez csak ilyen álréteg,ami azért van hogy jobban elfogadják?
17-es: miért volt kár? mi történt? :O
Kérdező: Priviben sem küldesz képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!