Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tetszenek a csajoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek a csajoknak a tróger pasik?

Figyelt kérdés
bö gatya..stb
2012. jan. 6. 21:20
 1/7 *Tündérke* ***** válasza:
100%
Mert lazák és általában "rosszfiúk". Minden lányban ott van az, hogy majd Én megváltoztatom... majd Én szerelmessé teszem. Kihívás, mindig az kell jobban ami nehezen kapható.
2012. jan. 6. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Na látod ez nem igaz, én is elég tróger vagyok, igaz nem látszik ki a gatyám, inkább laza vagyok, de még sincs barátnőm :(
2012. jan. 6. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a tróger pasikat. Az én barátom ne egy utcai suhancnak nézzen ki hanem értelmes férfinak.

Nem kéne általánosítani!!!!

2012. jan. 6. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
fúú nekem nagyon bejönnek, de :/:( nem mernek kezdeményezni sajnos mert nem egy kategória vagyok velük tehát én a csinosabb vonalat képviselem " pedig egyik életcélom volt még anno h vmi jó kis gangja man emberkével összejönni de utólag már nem bánom h nem volt ilyen pasim :)
2012. jan. 6. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

hát nekem eddig soha nem tetszettek,de utóbbi időben kezdenek, és őszintén szólva el is kezdtem aggódni:D

szal eddig nem is néztem az ilyenekre, mert vhogy én sem vagyok ilyen, most meg teljesen meg vagyok hülyülve v nem tudom mi van velem.xd

2012. jan. 6. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tróger, a lányok mégis kedvelnek. Talán az iskolás korosztálynak jönnek be.
2012. jan. 7. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes ez egyébként mert 2 féle dolgot is néznek a nők 1: legyen a pasinak pénze(és köztudottan a trógereknek nincs csak épp annyi amennyi nekik kell, de általában nincs)

akkor most hogy is van ez? :D

nálam nagyobb trógert keresve se találhatnának a nők viszont, sok kapcsolatom azért nem alakult mert nem volt elég pénzem a nőkre :D persze ilyen kis aranyos kövér lányokat bármikor felszedhetnék, de nekem az igazán jó bulák kellenek :P

2013. dec. 26. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!