Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek a csajoknak a tróger pasik?
Én nem szeretem a tróger pasikat. Az én barátom ne egy utcai suhancnak nézzen ki hanem értelmes férfinak.
Nem kéne általánosítani!!!!
hát nekem eddig soha nem tetszettek,de utóbbi időben kezdenek, és őszintén szólva el is kezdtem aggódni:D
szal eddig nem is néztem az ilyenekre, mert vhogy én sem vagyok ilyen, most meg teljesen meg vagyok hülyülve v nem tudom mi van velem.xd
Érdekes ez egyébként mert 2 féle dolgot is néznek a nők 1: legyen a pasinak pénze(és köztudottan a trógereknek nincs csak épp annyi amennyi nekik kell, de általában nincs)
akkor most hogy is van ez? :D
nálam nagyobb trógert keresve se találhatnának a nők viszont, sok kapcsolatom azért nem alakult mert nem volt elég pénzem a nőkre :D persze ilyen kis aranyos kövér lányokat bármikor felszedhetnék, de nekem az igazán jó bulák kellenek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!