Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odin777 kérdése:
A csajoknak tetszenek a "kisfiús " arcú pasik?
Figyelt kérdés
mostmár tényleg érdekel hogy az a mítosz létezik e hogy a csajoknak valamiért az ilyenek átlagban jobban bejönnek ?? -2009. júl. 30. 21:22
1/14 anonim válasza:
Uhh nekem nagyon bejönnek. :) A párom 28 éves és a kisfiús arcába szerettem bele. :)
3/14 anonim válasza:
Nekem inkább a borostás, férfias arc jön be. De mindenkinek més tetszik:)
4/14 anonim válasza:
ááá én odavagyok azokért a pasikért,fiúkért akiknek kisfiús arca van. Általában csak olyan pasikkal jövök össze akiknek kisfiús arcuk van!Imádom! áá megörülök értük:)
5/14 anonim válasza:
Nem vagyok én pedofil :) egy férfinak férfias arca legyen :)
6/14 anonim válasza:
Nekem nagyon nem. Férfit akarok, nem gyereket. :)
7/14 anonim válasza:
Sosem rajongtam a kisfiús pasikért - egy férfi legyen férfias!
9/14 A kérdező kommentje:
és ugyan ez + szőkék kék szemmel?
2009. júl. 30. 21:47
10/14 anonim válasza:
Nem jönnek be. egy ffi legyen ffias arcú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!