Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odin777 kérdése:
A csajoknak tetszenek a "kisfiús " arcú pasik?
Figyelt kérdés
mostmár tényleg érdekel hogy az a mítosz létezik e hogy a csajoknak valamiért az ilyenek átlagban jobban bejönnek ?? -2009. júl. 30. 21:22
11/14 anonim válasza:
Nekem csak a kisfiús arcúak jönnek be. Nekem is babaarcom van, egy fiún mindenből az ellentétet szeretem, mint amilyen én vagyok, kivétel az arc, legyen neki is édes pofija. Én mindig is ilyen "beállítottságú" voltam, ez van:D
12/14 anonim válasza:
Nekem is a Kisfiús arcú pasik jönnek be inkább:)
Hááát a kékszem, szőke haj?:P
Az se rossz:P:P:P
13/14 anonim válasza:
Én bírom a kisfiús pasikat.De nem csak őket..a férfiasabbak is bejönnek.
1-1:)
14/14 anonim válasza:
Nekem kisfiús arcom van, de eddig nem találtam olyat, akinek ez bejön :( 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!