Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért tetszenek a csajoknak a vasalt hajú fiúk?
tudod mi a durva amikor szünetekben a suliban fogják a mini hajsütőjüket és mennek vele a mosdóba....:) egyszerűen szánalmas....
öregapám hallaná , kiszaladna a világból
ne már, ilyen létezik? Úristen :D
29N
Hát nekem nagyon nem tetszenek!
16/L
2. vok igen létezik! :)
húgocskám most 18 éves és ő mesélte meg láttam is saját szememmel, hogy basszus ott fogják a mini hajsütő vasat a kezükben és irány a mosdó....
26/f
Mert ezek a fiúk, attól eltekintve, hogy maga a hajvasalás kissé feminimen hat, nagyon ápoltak. Ha nem látod őket épp akkor miközben a hajukat vasalják vagy alapozóval kenik az arcukat, akkor sokkal előnyösebben néznek ki, mint azok a fiúk akik 3 naponta cserélnek pólót, az arcuk pattanásos, és zsíros a hajuk vagy éppen a sok zselézéstől ömlik belőle a korpa.
Nekem azért a középút jön be, azok a fiúk akik adnak magukra mégis megőrzik férfiúi mivoltukat. Tudom hogy ez a legnehezebb, de talán túllépve egy bizonyos életkort és értelmi szintet, már nem olyna jellemző a fiúkra, hogy átessenek a ló egyik oldalára, ez a túlzott szépítkezés inkább a fiatalabb fiúkra jellemző.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!