Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért tetszenek a csajoknak a vasalt hajú fiúk?
A nagy lófost elnőiesedés, persze jelen van az is a társadalomban elég erősen, de a hajvasalás egyszerű divat.
Én is szoktam vasalni, mert olyan hullámos a félhosszú hajam hogy az úgy csúnya.
Amint új haj jön be a divatba, eltűnik a vasalt haj jelenség, valszeg az én fejemről is
bocs de 5-10 éve ilyen sz@rság még nem volt...ez vicc!
hová fajul a világ....
Nekem sem tetszenek a vasalt hajú "fiúk". Egy férfi legyen férfi, a jó ég áldja meg! Legyen olyan, amilyen eredetileg, mi a szarért kell vasalgatnia a haját? De az mondjuk kifejezetten tetszik, ha egy srácnak hosszú a haja, sőt, minél hosszabb, annál jobban tetszik,de legyen természetes...
De komolyan, ugyanez a lányokra is vonatkozik. Mi a franc veszi rá arra az embert, hogy órákkal előbb felkeljen, csak hogy kivasalja a haját?
Egyszer próbáltam, de mire a derékig érő hajam megcsináltam, eltelt másfél óra, és fél óra múlva visszagöndörödött az egész. Miért nem jó az úgy, ahogy van?
Egyre hülyébb ez a világ, gyerekek....:/
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!