Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért tetszenek a csajoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért tetszenek a csajoknak a vasalt hajú fiúk?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek. Ez az egész elnőiesedési tendencia nem tetszik.
2011. máj. 28. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

A nagy lófost elnőiesedés, persze jelen van az is a társadalomban elég erősen, de a hajvasalás egyszerű divat.

Én is szoktam vasalni, mert olyan hullámos a félhosszú hajam hogy az úgy csúnya.

Amint új haj jön be a divatba, eltűnik a vasalt haj jelenség, valszeg az én fejemről is

2011. máj. 28. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem még elfogadható, ha jól áll neki és nem hosszú hajon vasalja... De akinek alapból egyenes, az mi a francnak vasalja?? De ha smink is megy hozzá, az már kifejezetten taszító.
2011. máj. 28. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:

bocs de 5-10 éve ilyen sz@rság még nem volt...ez vicc!

hová fajul a világ....

2011. máj. 28. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem spec egyáltalán nem tetszenek.
2011. máj. 28. 22:14
 16/17 missmay ***** válasza:
Kölcsön lehet tőlük kérni a hajvasalójukat.
2011. máj. 30. 23:20
 17/17 anonim válasza:

Nekem sem tetszenek a vasalt hajú "fiúk". Egy férfi legyen férfi, a jó ég áldja meg! Legyen olyan, amilyen eredetileg, mi a szarért kell vasalgatnia a haját? De az mondjuk kifejezetten tetszik, ha egy srácnak hosszú a haja, sőt, minél hosszabb, annál jobban tetszik,de legyen természetes...

De komolyan, ugyanez a lányokra is vonatkozik. Mi a franc veszi rá arra az embert, hogy órákkal előbb felkeljen, csak hogy kivasalja a haját?

Egyszer próbáltam, de mire a derékig érő hajam megcsináltam, eltelt másfél óra, és fél óra múlva visszagöndörödött az egész. Miért nem jó az úgy, ahogy van?

Egyre hülyébb ez a világ, gyerekek....:/

18/L

2011. máj. 31. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!