Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit érdemes cselekedni?
Sziasztok! Ekkor mi a teendő?
Lassacskán 17 felé közeledek, és van az osztályomban egy lány, aki nagyon tetszik. Szép, okos, aranyos, pont olyan, akiről egy korombéli srác álmodozik. E tanév elején éreztem vele kapcsolatban azt az érzést, amely mái napig nem hagy nyugodtan, ha meglátom, pulzusom felszökik, és előjönnek az ilyenkor tipikus helyzet jellemvonások. Szeptemberben, még nem igazán tudattam vele, hogy mit is érzek iránta, de elvétve néha, néha egy kis szemezés belefért, majd az idő múlásával egyre többet néztünk mélyen egymás szemébe, s egészen október hónap végéig jókat beszélgettünk, de akkor minden megváltozott egy pillanat alatt, amit nem igazán tudok minek a számlájára írni. Mikor kerestem tekintetét, ő csak elfordította fejét, úgy mint aki tudomást sem akar rólam venni, ha felkerestem azt a társaságot, amiben tartózkodott, általában pár perc után lelépett.
Úgy gondolom, hogy november folyamán érte el tetőpontját negativitási hulláma, melyet irántam táplált, mára azonban ez aláfagyott, s most úgy viselkedik, mintha nem is ismerne.
Még talán kimaradt, hogy három-négy lány jelenleg is szerelmes belém, egyikük bepróbálkozott, ám saját megvallásom szerint is egy kicsit durván lepattintottam.
Magamról, pedig annyit, hogy jóképű, átlagnál magasabb, sportos alkatú fiatalember vagyok, aki nem tud veszíteni, az élet minden terén a maximumra törekszik, valamint nagyon, nagyon szeretek okoskodni, tipikus ügyvéd típus vagyok.
E kérdést, abból a célból tettem fel, hogy megszerettem volna tudni, hogy ehhez hasonlót éltetek-e át, s ha igen mi módon tudtok a rendes kerékvágásba hozni a dolgokat.
Rosszakaróm van nem is kevés, de én az az örökös nyertes típus vagyok, akinek mindig muszáj győznie, a verseny az ami éltet engemet.
Egyébként azóta, mióta kiírtam a kérdést a lánnyal sokkal jobbra fordult a viszonyunk, most már napi szinten beszélgetünk, csak az "átütés" mivoltára volnék kíváncsi.
Egyébként rólam aztán bármit mondhatnak, mivel teljesen makulátlan vagyok, és ezt mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!