Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki tetszik, nagyon szeretem már régóta. Nagyon jó barátok vagyunk, csak az a baj, hogy ő nem viszonozza. Nem más barátja van, egyszerűen nem az a "szerelmes típus". De én egyszerűen nem élek nélküle. Természetesen levette, hogy baromira bejön, de nem mutatott semmi negatívat, de azt már nem tudom, hogy mi lesz ha a szemébe mondom, hogy szeretem. Hogy pozitívum nem lenne belőle az biztos. Mit tegyek??? Segítsetek. 13/f2012. febr. 8. 20:46
1/14 anonim válasza:
Levél! Azt valahogy jobban bírják a lányok mint ha szemtől szembe... Ez valami kis romantikus izé náluk.
2/14 anonim válasza:
ismerős szitu. Hát hívd el randira, ne vágd elsőre az arcába, hogy "Szeretlek Évaaaaa!!!!!"
Inkább apró lépésekkel győzd meg, hogy nem jár veled rosszul. az már fél siker, ha nem reagált negatívan, most vesd magad a lényegbe és hívd el hivatalos randira. ne úgy hívd meg, mintha havert hívnál, igenis konkrétan kérdezd meg, akar-e randizni. ha ezt nem teszed meg, még azt hiszi, ez csak szimpla baráti összejövetel lesz.
ha belemegy, akkor már csak kis türelem és energia kérdése
sok sikert! ;)
3/14 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet... Most, hogy így belegondolok...
2012. febr. 8. 20:52
4/14 A kérdező kommentje:
De ötleteket mondanál, hova tud elmenni kettő 13 éves télen?
2012. febr. 8. 20:54
5/14 anonim válasza:
Korizni :) ... és akkor véletlen felsegítheted, ha elesik meg ilyenek :D vagy a szánkózás sem rossz :D
6/14 A kérdező kommentje:
igen, ezzel csak az a baj hogy el van törve a csuklóm... még 1 hét
2012. febr. 8. 21:03
7/14 A kérdező kommentje:
amúgy köszi ha még válaszolsz :D
2012. febr. 8. 21:05
8/14 anonim válasza:
Akkor mozi? vagy csak valamelyikőtöknél filmezés :). Tudod miket szeret csinálni? Ha igen akkor ennek megfelelően próbálj valamilyen programot kitalálni :).
10/14 anonim válasza:
Vidd el egy teázóba. :) Nagyon romantikus hely, nem is drága, és a Nyugati tele van velük(már ha Pestiek vagytok). Kb. annyiból kijössz, mintha elvinnéd korizni, sőt, ha jól számolom, fele annyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!