Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki tetszik, nagyon szeretem már régóta. Nagyon jó barátok vagyunk, csak az a baj, hogy ő nem viszonozza. Nem más barátja van, egyszerűen nem az a "szerelmes típus". De én egyszerűen nem élek nélküle. Természetesen levette, hogy baromira bejön, de nem mutatott semmi negatívat, de azt már nem tudom, hogy mi lesz ha a szemébe mondom, hogy szeretem. Hogy pozitívum nem lenne belőle az biztos. Mit tegyek??? Segítsetek. 13/f
2012. febr. 8. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na figyelj.Nemtudom miféle tévhit a levél.De én ahány lányt ismerek,egyik sem a levelek rajongója.Én személy szerint utálom,ha egy névtelen szerelmeslevél érkezik nap mint nap vagy hasonló.Ha nagyon nem mered szemébe mondani akkor inkább,mondd meg neki msnen vagy máshol chaten.De kérdezz rá,mert lehet azért nem mutat semmit feléd,mert fél ,esetleg nem akarja hogy mindenki ezen csámcsogjon. 14L
2012. febr. 8. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Úr Isten, ne hogy msn-en vagy chat-en mond meg neki!!! végzetes hiba, annyira nonromantikus, hogy fejre állnék, ha valaki így mondaná meg nekem.

23/L

2012. febr. 9. 09:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, nem volt szándékomban semmilyen internetes szarságon közölni vele. :)
2012. febr. 9. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne levelet küldj neki, inkább kis apróságokkal érzékeltesd vele, hogy szereted/tetszik :). Itt a valentinnap, adj neki valami aranyos dolgot, amit TE! saját kezűleg csinálsz. Nagyon sokat fog neki jelenteni hidd el :). (neten találsz sok jópofa hajtogatható dolgot, meg más egyéb ötletet is, vagy mondjuk süthetnél neki /vagy anyukád, de ezt az apró dolgot nem muszáj tudnia ;)/) Meg ahogy tavaszodik egy egy szál virággal köszönts stb., aztán majd alakul tovább, ha alakulni kell :D.
2012. febr. 9. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!