Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fogok ki mindig ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogok ki mindig ilyen rosszindulatú, kegyetlenkedős csajokat?

Figyelt kérdés

Pedig körültekintően választok, mégis mindig kiderül h vmi rossz van benne :|

Nem értem, miért nem lehet végre egy normális bnőm, aki képes szeretni is nemcsak mindig a hülyeségen meg a szivatáson jár az esze. :S

Komolyan mondom olyan dolgokon mentem már keresztül h magam sem hiszem el.

2012. febr. 13. 23:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem tettem semmi rosszat, én sem tudom miért ilyenek :|

Legutóbb kizárt az erkélyre és csak úgy engedett vissza ha levetkőztem neki pucérra :S :$ Pedig nagyon hideg volt kint. :|

2012. febr. 14. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:
kamu :D
2012. febr. 14. 00:15
 13/16 A kérdező kommentje:

Kösz :'(

Teis csaj vagy?

2012. febr. 14. 00:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és soha hasonlót nem tettem a párommal. Lehet, hogy hiányzik belőlem vmi? Kis játékosság, humorérzék? :/
2012. febr. 14. 00:32
 15/16 anonim ***** válasza:
vagy rossz helyen keresgélsz, vagy benned van a hiba. rosszul állsz hozzá a dolgokhoz...
2012. febr. 15. 22:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Sokfelé keresgéltem már, sehol se jó :| :(
2012. febr. 15. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!