Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta rám, hogy rosszindulatú vagyok, ha így gondolja akkor miért van velem már 10 éve?
Ebből amit mondtál én annyit tudok leszűrni, hogy nem vagy rosszindulatú szerintem. Attól hogy annak tart, még szeret. Belátja a hibáid és azokkal együtt elfogad téged, hisz ez a szerelem.
Holdtündér
szia,
en örülök annak, ha a baratom szereti es tiszteli az edasanyjat. es jo kapcsolata van a csaladjaval. meg azt is mondjak, hogy a fiuk ugy viselkednek a baratnöjükkel, ahogyan az anyjukkal.
(persze, ha ez igaz egyaltalan, akkor sem minden esetben. lehet, hogy valakinek tök hülye csaladja van, idiota anyja, stb.....az ember nem valogathatja meg a szüleit)
de, azt hiszem annak nem örülnek, ha joban kötödne az anyjahoz mint hozzam.
az ember egyszer kirepül a feszekböl es megalapitja a sajat csaladjat. a felesege, majd gyerekei töltik ki a napjait.
azt hiszem, ha az anyukajanak valoban betegseg, vagy nagyon sulyos anyagi okai lennenek arra, hogy ennyi penzt kerjen, te is megertöbb lennel. gondolom nem erröl van szo. van a baratod meg az anya. es vagy te. vagyis nem te vagy együtt a baratoddal, hanem te vagy a kivülallo. aki nem tud semmiröl.
mondjad el a baratodnak, hogy nem sajnalod az anyjatol a penzt. es igenis segitökesz vagy te is. csak szeretned tudni, hogy miert van szüksege ennyi penzre.
amit mondott, hogy te nem leszel olyan rendes mint az anyja, az nagyon banto rad nezve. nem te, jobb leszel, mert neked nem lesz majd pfad fölöslegesen penzt keregetni a gyerekedtöl, akinek amugy is megvan a maga gondja.
vagy arra gondol te nem leszel olyan jo anya?
eleg csunya mondatok ezek a szerelmedtöl.
szoval ne hagyd magad.
de semmikeppen se legyel felböszült, mielött nem tudod a valodi okokat.
miutan megtudtad, merlegelj, hogy szükseged van-e erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!