Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a barátom bátyjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom bátyjával, szégyellem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buliban voltunk, amibe a barátom nem akart jönni, de aztán eljött, összevesztünk és otthagyott faképnél. A bátyja egész este vigasztalt, majd ő is kiöntötte a szivét, mert nemrég szakított a barátnője vele. Végül nála kötöttünk ki és mivel mindketten ittunk, csókolózni kezdtünk, aztán nem volt megállás és megkefélt. Akkor nagyon jó volt, de reggel nagyon szégyelltem magam és eljöttem anélkül, hogy beszéltem volna vele. Szeretem a barátomat, korban ő a hozzámillő (mindketten 21 évesek vagyunk, a bátyja 29), és nem akartam megcsalni pont a bátyájával. Hogy tehetem jóvá?
2012. febr. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Egy baj van csak. Annyira hülye nem lehetsz, hogy nem látod át a helyzetet! Bármikor elmondhatja bárkinek! Ha piál annyit nem bírt megállni, hogy az öcsike nőjét ne dugja meg.

Szerinted ha összevesznek a tesók, indulatból nem fogja a fejéhez vágni?!

Vagy egy kissé oldódott hangulatában eldicsekedni egyik haverjának?

És még a lelkiismereted is ott van!

Ez egy időzített bomba!!!!!

Fogd már fel!

2012. febr. 13. 02:08
 42/53 anonim ***** válasza:
Ha már volt gyomrod a bátyjával lefeküdni, legyen ahhoz is gerinced, hogy elmondd a barátodnak, mit csináltál. Valószínűleg dobni fog, de meg is érdemled!
2012. febr. 13. 11:36
 43/53 anonim ***** válasza:

"Értem, hogy elítél mindeki, én is gyűlölöm magam, de ha elmondom a barátomnak, tuti szakít, mert amúgy is mindig kisebbnek ézi magát a bátyjánál,"

Javaslatom:

Drágám, van egy jó hírem:

- nagyobb a farkad a bátyádénál, és jobban is forgatod, mint a bátyád.

2012. febr. 13. 11:41
 44/53 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

igen, nem védekeztünk, mondom hogy elvesztettük a fejünket, ha tudni akarod felszoptam a farkát, berakta és csináltunk. Ennyi, minden gyorsan történt. De a végén a hasamra ment a cucc."

Gratulálok, bár ha vemhes leszel, akkor legalább családban marad!

2012. febr. 13. 11:55
 45/53 A kérdező kommentje:
Ma találkoztam a pasimmal, és kibékültünk. Kérdezte, mi volt szombaton miután otthagyott, de képtelen voltam bevallani, hogy a bátyjával szexeltem. Nem bírnám elveszíteni. Beszéltem a bátyjával is, ő is azt mondta, hogy tartsuk titokban és kész, szerintem nem mondja el akkor sem, ha összevesznének vagy részeg lenne.
2012. febr. 13. 20:25
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hülye felelőtlen ringyó vagy de még naív is
2012. febr. 13. 20:27
 47/53 anonim ***** válasza:
nagyon bölcs döntés. remélem, még megbánod...
2012. febr. 13. 20:27
 48/53 anonim ***** válasza:
Első lesz hogy elhenceg azzal a bátyja részegen h megkefélt,gratulálok ribanc, legalább merd bevallani a barátodnak..
2012. febr. 14. 12:47
 49/53 anonim ***** válasza:
Huhúúú de kíváncsi vagyok, hogy mi lett végül:D
2014. máj. 3. 00:13
 50/53 A kérdező kommentje:
megmondom, azóta már rég szakitottunk és nem derült ki, nem ezért...
2014. máj. 4. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!