Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a barátom bátyjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom bátyjával, szégyellem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buliban voltunk, amibe a barátom nem akart jönni, de aztán eljött, összevesztünk és otthagyott faképnél. A bátyja egész este vigasztalt, majd ő is kiöntötte a szivét, mert nemrég szakított a barátnője vele. Végül nála kötöttünk ki és mivel mindketten ittunk, csókolózni kezdtünk, aztán nem volt megállás és megkefélt. Akkor nagyon jó volt, de reggel nagyon szégyelltem magam és eljöttem anélkül, hogy beszéltem volna vele. Szeretem a barátomat, korban ő a hozzámillő (mindketten 21 évesek vagyunk, a bátyja 29), és nem akartam megcsalni pont a bátyájával. Hogy tehetem jóvá?
2012. febr. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Akkor megfogod magad és szépen tovább állsz valamien indokkal. Meg érdemli az esélyt egy normális kapcsolatra, amit mint a példa is mutatja te nem tudsz neki megadni
2012. febr. 12. 20:08
 22/53 anonim ***** válasza:
Na idefigyelj kisanyám. Amint láthatod, kivétel nélkül csak olyan vélemények születtek, hogy ritka nagy ótvaros ringyó vagy. Nem tudom, mi vitt rá erre az undormány tettre, de nem is érdekel (és a barátodat még kevésbé fogja). Az egyetlen helyes dolog, amit tehetsz, hogy ha már voltál ekkora k u r v a, hogy ezt megtedd, akkor legyen annyi vér a pucádban, hogy bevallod a barátodnak. Én spec. akkor is kiverném néhány fogadat, de így párat meghagynék, mert volt bátorságod bevallani. Szóval vállald a tetted, mert ha a barátod magától jön rá(márpedig rá fog) akkor NAGYON RONDA dolgok fognak történni.
2012. febr. 12. 20:10
 23/53 anonim ***** válasza:

Ezt a legnehezebb eltitkolni, mert akivel lefeküdtél családtag a barátodnak, 1x kifog derülni úgy is, és ha nem tőled hallja az úgy még rosszabb! Játszhatod egy darabig a jó kislányt, de gondolj bele bátyja ekkora p@raszt volt hogy elcsábított téged lehet 1x rosszba lesz az öcsével bevallja neki vagy kitudja... meg mikor szemtől szembe kerülsz a bátyjával, lehet majd még akar tőled szexet mert tudja hogy könnyűvérű csajszi vagy, meg majd fenyegetni fog, ki tudja mire képes az ilyen t@hó p@raszt?!

De én is amúgy dobnálak, mert mindig azon járna az eszem hogy legközelebb kinek teszed majd szét a lábbadat ha majd megint ilyen rossz napotok lesz, szar érzés az biztos...:/

2012. febr. 12. 20:17
 24/53 anonim ***** válasza:
48%
Nyugodj meg, az élet kiszámíthatatlan, vannak ilyen malőrök, igen, mindketten hibásak vagytok, megbántátok, többet ne tegyél ilyet! Beszéld meg a bátyával, h sosa senkinek ne mondja el. Amiről nem tudtok az nem fáj. Idővel talán homály fedi. Ne mondd el a barátodnak, nagy károkat tennál benne!!!
2012. febr. 12. 20:20
 25/53 anonim ***** válasza:
4. vagyok,már ne haragudj képes lennél elhallgatni?? elég aljas dolgot tettél így is és ezek után még mentegeted magad?? megcsalásra nem mentség sem az alkohol,sem az hogy "jajj hülye voltam",meg veszekedtünk,21 éves elvileg felnőtt nő vagy,hát legyen benned gerinc
2012. febr. 12. 20:26
 26/53 anonim ***** válasza:
Előző voltam! Le vagyok pontozva? De ezek szeretik egymást! Ez csak kémia, egy hiba. Ti fedhetetlenek vagytok?
2012. febr. 12. 20:26
 27/53 anonim ***** válasza:
Igen fedhetetlen vagyok. Soha egy barátomat sem csaltam meg. Még csak csókkal sem nem h dugással. Akkor most én vagyok a hibás h szeretem a párom és nem tennék vele ilyet??? Oh én rohadt szemét
2012. febr. 12. 20:28
 28/53 anonim ***** válasza:
Jah és mielőtt az jönne voltak ajánlatok. Úgy is h be voltam csípve. Mégis meg tudtam mondani h NEM
2012. febr. 12. 20:32
 29/53 anonim ***** válasza:
26%

Igen, nagy hülyeséget csinált! De megbánta, és ti se tudjátok mikor fogtok hasonló vétséget elkövetni! Könnyű a másikon ítélkezni! Van megbocsájtás, és ujrakezdés is a világon, nemcsak a kidobás!

Kérdező, akármennyire gyötör, ne mondd el neki!!!!!!!!!

2012. febr. 12. 20:35
 30/53 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a bátyja zsarolna, hogy még egyszer szexeljek vele, könnyen talál barátnőt. Egyszerűen nagyon megkívántuk egymást és nem bírtunk leállni, de többet ilyennem lesz. És szerintem ő se akar ártana az öccsének, hogy dühéből egyszer elmondja neki.
2012. febr. 12. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!