Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a barátom bátyjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom bátyjával, szégyellem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buliban voltunk, amibe a barátom nem akart jönni, de aztán eljött, összevesztünk és otthagyott faképnél. A bátyja egész este vigasztalt, majd ő is kiöntötte a szivét, mert nemrég szakított a barátnője vele. Végül nála kötöttünk ki és mivel mindketten ittunk, csókolózni kezdtünk, aztán nem volt megállás és megkefélt. Akkor nagyon jó volt, de reggel nagyon szégyelltem magam és eljöttem anélkül, hogy beszéltem volna vele. Szeretem a barátomat, korban ő a hozzámillő (mindketten 21 évesek vagyunk, a bátyja 29), és nem akartam megcsalni pont a bátyájával. Hogy tehetem jóvá?
2012. febr. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Basszus hát ez nagyon gáz helyzet. Főképp ha a barátod tényleg kevesebbnek érzi magát a testvérénél. Beszéld meg a barátoddal, mond meg neki, hogy mi történt. Szerintem mindenféle képen szakítani fog veled. :/
2012. febr. 12. 19:28
 12/53 anonim ***** válasza:
na, gratulálok.
2012. febr. 12. 19:28
 13/53 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Ékes példája vagy annak h az ember gerinc nélkül is képes élni.

Komolyan képes volnál még át is verni azok után hogy megcsalatd??? Gondolkozz már el egy kicsit anyukám. Eddig sem szeretted, különben nem csaltad volna meg ( ne gyere nekem piával meg veszekedéssel. Semmire nem kifogás) de h még hazudnál is neki... Hát büszke lehetsz magadra. Szegény srác ha tudná mien rib.ancra pazarolja az idejét.....

2012. febr. 12. 19:30
 14/53 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos mindig féltékeny a bátyjára, mondta, hogy mielőtt járni kezdtünk, féltékeny volt, hogy a bátyja mennyit csajozik, meg mindig van barátnője, meg bebeszélte magának, hogy azért, mert a bátyja izmosabb meg nagyobb a farka... Szóval nagyon kiborulna, ha megtudná, hogy lefeküdtem vele. És nem fogom csak az italra meg a veszekedésre, hanem egyszerűen az események zajlottak és nem volt megállás :(( Mindent visszacsinálnék, ha lehetne
2012. febr. 12. 19:37
 15/53 anonim ***** válasza:
Már azon gondolkozol hogyan tudnád/tudnátok eltitkolni!?szerintem nem mondok újdonságot azzal,hogy előbb utóbb minden kiderül.azt írod szereted a barátodat,ő a korban hozzád illő,de kefélés közben hirtelen más is illet hozzád.ha nem haragszol megkérdezhetem a kedves báty hogyan vélekedik a dolgokról?
2012. febr. 12. 19:38
 16/53 anonim ***** válasza:
én pedig szerintem nem mondom újdonságot azzal, hogy ribanc vagy...
2012. febr. 12. 19:41
 17/53 A kérdező kommentje:
Hívott a bátyja délelőtt, de nem vettem fel, képtelen voltam beszélni erről, előbb írtam neki, még nem válaszolt, de nem mondta el a barátomnak. A barátom is hívott, meg smsezett, nem tudja az biztos
2012. febr. 12. 19:42
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy bármit is mondasz. Hánynom kell tőled. Megcsalod és még titkolózni is akarsz előtte. Ne mond el h a tesója volt, de igenis mond el h megcsaltad. Megérdemli az esélyt arra h találjon magának egy normális nőt aki nem fekszik össze a tesójával
2012. febr. 12. 19:48
 19/53 anonim ***** válasza:
Pff, ritka nagy ribanc vagy, akár hogy is nézzük! 1 éjszaka alatt képes voltál eljutni odáig hogy magfarkaljon a bátyja, még ha kicsit spicces állapotban is voltál! Én úgy kidobnálak mint macskát szarni, az a baj hogy ilyenek mint te vagy hosszútávú kapcsolatot NEM nagyon lehet veled kialakítani...
2012. febr. 12. 19:55
 20/53 A kérdező kommentje:

megértem, hogy undorodtok tőlem, én is kivagyok :( Átkozom azt a percet, amikor csókolóztunk, én meg a lába közé nyúltam és megmarkoltam a csomagját, az indított el mindent, azután kezdte el a melleimet csókolni :(

Ráadásul azért is kiborítaná a barátomat ez az egyéjszakás, mert egy éve járunk, és négy hónapot vártunk, mire először lefeküdtünk. Képtelen lennék ezt bevallani neki

2012. febr. 12. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!